SHARE
Android 7 Nougat

Lansarea update-ului oficial Android 7.0 Nougat pentru dispozitivele Samsung Galaxy S7  a ajutat destul de serios această versiune a sistemului de operare deținut de Google să câștige teren în fața celorlalte versiuni existente în telefoanele pasionaților Android. În lume, se vând lunar milioane de telefoane Android și alte milioane primesc update-uri de OS.

Anul acesta, Galaxy S7 este telefonul care a reușit să tragă în sus statisticile pentru gradul de răspândire a versiunii Nougat a sistemului operare Android. Galaxy S7 a fost cel mai popular telefon din anul 2016 și, de ce nu, chiar din prima jumătate a anului 2017 am putea spune iar în luna februarie, acesta a început să primească update-ul pentru Android 7.0 Nougat în Statele Unite, apoi în Europa și Asia. Astfel, în cea mai scurtă lună a anului, Android 7.0 Nougat a câștigat 1.6% din totalul dispozitivelor existente la utilizatori în acest moment. În total, această versiune însumează 2.8% din totalul dispozitivelor existente, o cifră totuși mică comparativ cu gradul de răspândire pentru Android 6.0 Marshmallow, care a ajuns la 31.3% sau Lollipop, cu 32.5%.

Ei bine, acesta rămâne totuși cel mai mare boost primit de vreo versiune Android în istorie în decursul a unei singure luni. Android 4.4 KitKat este versiunea care a pierdut cele mai multe procente într-o singură lună,1.1%, ajungând astăzi la 20.8%. Dacă vă întrebați unde se situează Jelly Bean, are în total în acest moment 10.6% din totalul dispozitivelor Android existente.

Per total, piața nu s-a mișcat prea mult în februarie dar e interesant să vezi că această versiune de Android, respectiv 7.0 Nougat a reușit să stabilească un mic record față de tradiție. În continuare, vom începe să prezentăm detalii despre noua versiune Android, respectiv Android O. Stați pe aproape.

Articole Recomandate

Este oficial: va exista un smartphone Nokia 8 HMD Global va construi în sfârșit un telefon performant, Nokia 8, cu care are de gând să recapete din renumele pe care-l avea cândva brandul Nokia, câ...
Andromeda OS va înlocui Windows 10 Mobile Ceva legat de Windows 10 Mobile se petrece în spatele cortinei după care Microsoft joacă teatru de ani buni. Din păcate, nu este ceva care să stârneas...
Mai țineți minte pe Nextbit Robin? Razer va îl va transforma într-un smartphone ... Brandul Razer este cunoscut din lumea gamingului. De ani de zile, această companie se străduiește să aducă pe piață cele mai bune periferice (tastatur...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here