SHARE
Android 7 Nougat

Lansarea update-ului oficial Android 7.0 Nougat pentru dispozitivele Samsung Galaxy S7  a ajutat destul de serios această versiune a sistemului de operare deținut de Google să câștige teren în fața celorlalte versiuni existente în telefoanele pasionaților Android. În lume, se vând lunar milioane de telefoane Android și alte milioane primesc update-uri de OS.

Anul acesta, Galaxy S7 este telefonul care a reușit să tragă în sus statisticile pentru gradul de răspândire a versiunii Nougat a sistemului operare Android. Galaxy S7 a fost cel mai popular telefon din anul 2016 și, de ce nu, chiar din prima jumătate a anului 2017 am putea spune iar în luna februarie, acesta a început să primească update-ul pentru Android 7.0 Nougat în Statele Unite, apoi în Europa și Asia. Astfel, în cea mai scurtă lună a anului, Android 7.0 Nougat a câștigat 1.6% din totalul dispozitivelor existente la utilizatori în acest moment. În total, această versiune însumează 2.8% din totalul dispozitivelor existente, o cifră totuși mică comparativ cu gradul de răspândire pentru Android 6.0 Marshmallow, care a ajuns la 31.3% sau Lollipop, cu 32.5%.

Ei bine, acesta rămâne totuși cel mai mare boost primit de vreo versiune Android în istorie în decursul a unei singure luni. Android 4.4 KitKat este versiunea care a pierdut cele mai multe procente într-o singură lună,1.1%, ajungând astăzi la 20.8%. Dacă vă întrebați unde se situează Jelly Bean, are în total în acest moment 10.6% din totalul dispozitivelor Android existente.

Per total, piața nu s-a mișcat prea mult în februarie dar e interesant să vezi că această versiune de Android, respectiv 7.0 Nougat a reușit să stabilească un mic record față de tradiție. În continuare, vom începe să prezentăm detalii despre noua versiune Android, respectiv Android O. Stați pe aproape.

Articole Recomandate

Synaptics anunță primul senzor de amprentă integrat în display Synaptics este una dintre companiile de top din domeniul tehnologiei biometrice, iar zilele trecute tocmai ce-au venit cu o știre bombă: senzorul pent...
Samsung Galaxy S8/S8+ vor primi Android Oreo la finalul lunii ianuarie A trecut ceva vreme de când Samsung a lansat programul de testare Beta pentru Android 8.0 Oreo pe dispozitivele S8 și S8+. Întrebarea de bază este cân...
Fiți pe fază, vine jocul Harry Potter AR de la Niantic Labs Cei de la Niantic Labs au confirmat faptul că Harry Potter: Wizards Unite se află în dezvoltare, în timp ce au oferit câteva detalii despre acțiunea d...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here