SHARE
Android O

Următoarea versiune de sistem de operare Android ar putea să vină la pachet cu o serie de funcții noi precum gesturile cu degete, o funcție copy-paste îmbunătățită sau posibilitatea de a folosi informația din mesaje mult mai simplu. Astfel, o sursă anonimă  a spus celor de la VentureBeat faptul că Android va suporta în curând aceste funcții mai sus menționate plus multe altele.

Aceste gesturi cu degetele vor permite aducerea în prim plan a unei liste de contacte desenând pur și simplu litera C pe display. Dacă această funcție va fi implementată, va fi mult mai rapidă față de Google Assistant căruia de obicei îi dictezi ce să facă, el gândește, apoi execută. Din păcate, această funcție s-ar putea să fie amânată, spune aceeași sursă anonimă, așa că e posibil să nu o vedem pe Android O anul acesta.

Mai știm că Google va implementa o funcție numită Copy Less care va înlesni procesul copy-paste pe telefon. Știm cu toții că în acest moment, să copiezi un text poate să fie destul de dificil dar următorul update al GBoard va primi acest mic upgrade.

Cât despre mesaje, chiar dacă sursa nu a putut confirma că Android O va veni cu un upgrade în această direcție, se zvonește că se va putea naviga pe Google Maps dacă se va apăsa cu degetul pe o adresă venită într-un mesaj prin intermediul Android Messeges, lucru destul de util.

Nici unul dintre cele 3 zvonuri nu au fost confirmate de către Google așa că deocamdată sunt simple speculații. Din fericire, am observat că în ultimii ani zvonurile devin realitate aproape întotdeauna dacă discutăm despre Google și Android așa că vi le prezentăm și noi pe cele mai interesante pe care le prindem.

Articole Recomandate

LG V40 – telefonul Android care va avea 5 camere foto Strategia lansărilor celor de la LG e oarecum dificil de anticipat sau de urmat. Nu demult, compania a făcut o declarație prin care a anunțat că va la...
Câteva detalii despre Samsung Galaxy Note 9 Nu știu cum simțiți voi trecerea timpului, dar parcă ieri discutam despre Samsung Galaxy Note 4. Iată-ne puși în situația să aducem în prim plan detal...
Huawei Mate 10 Pro poate conduce o mașină Huawei duce un pas mai departe ideea de inteligență artificială prin intermediul noului cip Kirin 970. Întrebarea este dacă această inteligență artifi...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here