SHARE
Sony Xperia XZ Premium

Sony Xperia XZ Premium  este ultimul flagship al celor de la Sony și din punctul meu de vedere este un dispozitiv destul de frumos. Este genul acela de telefon de care-ți pare rău că-l folosești. Din păcate, și de data aceasta avem o problemă cu prețul, mult prea mare pentru ce oferă. Cu siguranță cu aceiași bani puteți cumpăra un telefon mai performant, dar nu va fi un Sony.

Vom trece în revistă în cele ce urmează 3 lucruri pe care nu le știai despre acest Sony Xperia XZ Premium în speranța că te vom convinge să scoți sacul de bani de la saltea și să-l cumperi liniștit după ce va apărea pe rafturile magazinelor din România.

3 lucruri pe care nu le știai despre Sony Xperia XZ Premium

  1. Este al doilea telefon 4K pentru Sony dar primul cu HDR. În 2015, display-urile 4K au debutat pe telefoane prin intermediul Xperia Z5 Premium. Anul acesta, Sony Xperia XZ Premium are un display 4K mai mare, de 5.5 inci ce suportă și HDR. Astfel, conținutul foto-video rulat pe acest telefon va avea niște culori mult mai vii și mai frumoase.
  2. Este al doilea telefon lansat cu procesor Snapdragon 835. Snapdragon 835 este procesorul celor de la Qualcomm pe care toată lumea îl vrea. Este mai puternic, suportă VR și viteze LTE mult mai mari, este mai eficient din punct de vedere al consumului. Din păcate, Sony Xperia XZ Premium va ajunge pe rafturile magazinelor după Samsung Galaxy S8, așa că va fi al doilea telefon cu procesor Snapdragon 835 care va ieși pe piață. Sau poate Sony ne face o surpriză și-l aduce la raft înainte…
  3. Camera va fi senzațională. De ani de zile, Sony se chinuie să construiască telefoane care conțin camere foto extraordinare pentru că a înțeles că asta-și doresc oamenii. Pentru Sony Xperia XZ Premium, a fost implementată funcția Motion Eye care scade numărul de megapixeli de la 23 la 19 dar mărește dimensiunea individuală a pixelilor pentru fotografii mai bune în condiții de iluminare precară. În plus, nu se va mai pierde nici un cadru din momentul în care acționezi butonul de captură a fotografiei și se vor putea filma clipuri în slow motion în 960 fps.

Articole Recomandate

Care sunt pericolele ascunse în IOT (Internet of Things) Am discutat de multe ori despre răspândirea dispozitivelor conectate la internet din casele noastre. Acest concept are să aducă la iveală o lume mult ...
3 moduri în care putem folosi cu succes realitatea virtuală Realitatea virtuală poate fi comparată cu un univers paralel către care poți accede ca-n filme, cu ajutorul unui dispozitiv. Chiar dacă această tehnol...
De ce telefoane noi se vând cu versiuni depășite de Android? Cred că am observat cu toții faptul că uneori, telefoane noi și scumpe sunt vândute cu versiuni Android depășite și apare inevitabil întrebarea: de ce...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here