Home Diverse Pariuri sportive online – o nouă sursă de venit pentru români

Pariuri sportive online – o nouă sursă de venit pentru români

1844
0
Pariuri sportive online

Traiul în România a devenit destul de dificil în ultimii ani. Locurile de muncă sunt puține la număr și foarte prost plătite. Fiecare dintre cei care și-au propus să rămână în țară, caută constant să-și completeze veniturile lunare astfel încât să nu ajungă și ei în situația de a lua calea străinătății. Una dintre cele mai la îndemână metode de a suplimenta veniturile românilor constă în pariurile sportive. Suntem o națiune microbistă, cu fotbalul în sânge, așa că nu este de mirare de ce s-au umplut orașele de agenții de pariuri sportive, mai noi ca și brand sau foarte consacrate.

Pariuri sportive online – trendul care aduce necesitatea în plan cu tehnologia

Pe lângă agențiile de pariuri sportive din oraș, a apărut și trendul numit pariuri sportive online. Discutăm astăzi despre un procedeu mult mai comod prin intermediul căruia se pot plasa bilete cu pariuri sportive, fără să mai fie necesară deplasarea în oraș. Internetul, minunea secolului 21, a adus în prim plan multe plusuri, dar cel mai mare avantaj adus în prim plan de acesta se rezumă la faptul că oferă posibilitatea de a face anumite acțiuni direct de acasă, fără să mai fie necesară deplasarea în oraș. Timpul economisit este pentru mulți dintre noi foarte important.

Pariuri sportive online – care sunt cele mai mari avantaje în afară de economia de timp?

Pe lângă faptul că economisești foarte mult timp cu aceste pariuri sportive online, există și alte avantaje. Scapi de cozi, scapi de gălăgia dintr-o agenție specifică din oraș, stai comod la tine în scaun în fața calculatorului și îți faci liniștit pariul zilei, ai vreme să te documentezi pe oricâte site-uri de specialitate dorești referitor la anumite evenimente căci trebuie să recunoaștem, cei care câștigă des sunt oameni foarte bine informați, banii pe care-i câștigi sunt puși pe card online, card cu care oricum faci cumpărăturile, nu trebuie să mai mergi în oraș la încasare.

Pariuri sportive online – există oare și dezavantaje? Dacă da, care sunt acestea?

Și avantajele pot continua. Sunt multe la număr. Ca dezavantaje nu prea sunt, poate doar faptul că nu primești banii câștigați în aceeași zi. Pentru unii acest lucru poate să fie un dezavantaj. E mult mai convenabil să stai acasă să-ți calculezi în liniște biletul zilei fotbal, decât să pierzi timpul prin trafic, să ajungi într-o agenție mai mult decât gălăgioasă. Totul în ziua de azi începe să graviteze în jurul confortului și nu este deloc ciudat faptul că încep să apară astfel de servicii precum pariuri sportive online. Online-ul este viitorul , totul începe să graviteze în jurul său.

Pariuri sportive online – cât este noroc, cât este joc de noroc, cât este informație?

Pariurile sportive online jucate prin case de pariuri online devin încet și sigur o sursă adițională de venit pentru mulți români. Avem internet foarte bun, poate unul dintre cele mai bune din întreaga Uniune Europeană, avem oameni cărora le place fotbalul, sportul în general, avem oameni care sunt dispuși să petreacă timp online căutând informații care-i pot ajuta în alcătuirea unui bilet la pariuri. Multă lume consideră aceste pariuri sportive online jocuri de noroc, însă în realitate, mult mai mult decât norocul contează informația. Cine are informație, câștigă bilete.

Desigur, există și situații în care echipele bune fac surprize și sunt învinse de lanterne roșii, însă cei care se pricep cu adevărat la pariuri sportive online cam știu să evite aceste meciuri cu surprize. Majoritatea celor care câștigă bilete nu prea au meciuri clasice jucate pe ele. O să spuneți că joacă la noroc dar nu este deloc așa. Cine are informație reușește să câștige pe niște meciuri pe care unii nu ar miza niciodată. Și câștigurile sunt de asemenea destul de frumoase, cei care se pricep cu adevărat reușesc să retragă lunar peste 4000 de lei din aceste pariuri sportive online.

Pariuri sportive online – veniturile din pariuri trebuie declarate și impozitate?

Dacă am precizat despre câștiguri, dacă am încadrat aceste pariuri sportive online drept o sursă de venit, trebuie știut și faptul că aceste sume trebuie declarate. În cazul lor, statul percepe un impozit de 10%. Este recomandată declararea veniturilor provenite din pariuri sportive online întrucât legea din România obligă aceste case de pariuri online să trimită spre A.N.A.F. datele celor care ridică sume de bani de la ei. Decât să fie probleme mai bine să se declare și să se plătească cei 10% către stat. Știm cu toți că nu este ceva plăcut, statul nu oferă nimic în schimb.

Previous articleTelefon nou de maxim 1000 RON sau telefon second hand ultra performant de 1000 RON?
Next articleCine și de ce ar mai face abonamente la Vodafone sau la Orange?
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here