Home Editorial Panică la Samsung: se termină literele alfabetului

Panică la Samsung: se termină literele alfabetului

1968
0
Samsung

Mă uitam mai devreme pe la Altex și am observat noi modele de telefoane Samsung, de buget, pe rafturile magazinului. Este vorba despre Samsung Galaxy A20e, Samsung Galaxy A10, Samsung Galaxy A20e și așa mai departe.

Eu nu știu ce or să facă oamenii ăștia când or să se termine literele alfabetului, căci mult nu mai este. Or să treacă la scrierea cuneiformă?

Nu am înțeles niciodată logica din spatele acestei diversități. Nu vreau să fiu răutăcios dar în acest moment există pe piață poate 3 sau chiar 4 modele diferite de telefoane Samsung care costă să zicem între 800 și 900 de lei. Toate cu specificații tehnice similare, toate cu performanțe similare. O fi vreo metodă de monopolizare a pieței și asta, o umpli de 700 de modele anual și astfel omul vede numai Samsung la raft.

Există însă și dezavantaje pentru această strategie. În primul rând, noi, românii, avem o vorbă: ce-i prea mult, strică. E bine să fie diversitate, să ai de unde să alegi, dar nici prea multă diversitate nu este recomandată pentru că se creează confuzie.

Oamenii nu mai știu efectiv ce să aleagă. Oamenii văd o înșiruire de litere și cifre care pare să vină din talpa iadului și urcă dincolo de marginea raiului. De la cer la pământ și invers. Apoi, pe lângă starea generală de confuzie pe care o creezi când anual vii pe piață cu 6 modele similare de telefoane Android, riști să cazi în ridicol. Oamenii încep să râdă de tine, și pe bună dreptate, și cazi efectiv în ridicol. Pierzi din credibilitate și din încredere.

Voi ce părere aveți despre această metodă folosită de Samsung pentru a acapara piața telefoanelor Android?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here