Home Editorial Mai merită să cumpărăm acum un Samsung Galaxy S7?

Mai merită să cumpărăm acum un Samsung Galaxy S7?

2261
1
Samsung Galaxy S7

Cum Samsung Galaxy S8 este așteptat să apară la finalul lunii martie în mass media și pe rafturile magazinelor cândva prin aprilie, cred că acum este momentul perfect să cumperi un Samsung Galaxy S7. Or să înceapă în scurt timp reducerile și ținând cont de faptul că acest dispozitiv a primit deja update la Android 7.0 Nougat, este un telefon mai competitiv ca oricând.

De fapt, cred că acest Samsung Galaxy S7 va rămâne în istorie drept unul dintre cele mai longevive smartphone-uri Android de top. Pe final de an 2017 este clar că S7 va fi depășit dar asta nu înseamnă că va fi un dispozitiv foarte slab pentru că după cum am văzut, Android 7.0 Nougat aduce un boost de performanță pentru seria Galaxy. Este aici o combinație de Android + specs care va rezista destul de bine. Chiar dacă acel procesor Snapdragon 820 nu mai este vârf de gamă, Samsung Galaxy S7 a reușit să demonstreze tuturor faptul că este un dispozitiv stabil și foarte solid până la apariția Google Pixel din luna octombrie a anului trecut.

Să nu mai punem la socoteală faptul că Galaxy S7 are câteva funcții ce lipsesc cu desăvârșire de pe telefoanele celor de la Google precum wireless charging, rezistența la apă, designul, etc. Din păcate nu are port USB-C dar cred că pe mulți dintre voi nu vă va deranja chestia asta prea mult dacă veți cumpăr acum un Galaxy S7. Lăsați-mi scris în comentariu dacă ați fi dispuși să cumpărați acum un Samsung Galaxy S7 sau dacă vreți să mai așteptați un pic până apare S8…

1 COMMENT

  1. Aș achiziționa un S7 Edge dar sunt probleme la display apare pe multe o dungă sau chiar două pe multe terminale ,am dubii ,oare nu se poate remedia ?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here