Home Editorial ORANGE, VODAFONE SAU TELEKOM – CARE OFERTE PREPAY VI SE PAR MAI...

ORANGE, VODAFONE SAU TELEKOM – CARE OFERTE PREPAY VI SE PAR MAI BUNE?

765
0

Atunci când vine vorba despre operatorii de telefonie mobilă din România, cu siguranță există foarte puțină lume deplin mulțumită. Eu unul chiar am povestit într-un articol mai demult cum am stat aproape 2 ani cu o linie de semnal GSM de la Digi în apartament, cu toate că apartamentul se află situat în buricul orașului.

Din păcate operatorii GSM din România nu sunt genul de entități comerciale axate pe a rezolva problemele mărunte care afectează foarte puțini utilizatori, eu unul îi văd ca pe niște comercianți care au un singur interes, un singur scop, acela de a convinge oamenii să-și facă abonamente. După ce oamenii și-au făcut abonamente dar cu timpul apare o problemă (precum cea a lipsei de semnal într-o anumită zonă), nu-i mai interesează.

Astfel, este mai mult decât evident faptul că în ziua de azi, oamenii fug de abonamente ca „ucigă-l crucea” de tămâie, nici măcar telefoanele super avantajoase la preț nu-i mai atrag pentru că în realitate, cine se arde o dată cu ciorba, suflă și-n iaurt. Acesta este adevărul, trebuie să-l spunem, dacă operatorii de telefonie mobilă din România ar oferi servicii de calitate la abonament, cu siguranță nu am vedea acest exod al nemulțumiților din zona de abonament spre zona PrePay. Atunci când ești pe PrePay, ai mai multă libertate și poți alege foarte simplu ce servicii GSM folosești.

Nu mai ești mulțumit de Orange? Te duci în oraș, cumperi o cartelă de la Vodafone și vezi ce și cum. Nu ești mulțumit nici de Vodafone? Te duci și cumperi o cartelă SIM de la Telekom (fostul Cosmote) și ai rezolvat problema. Și asta fără să pierzi numărul de telefon întrucât astăzi există posibilitatea de a-l porta la orice cartelă dorești.

Dar nu doar lipsa de seriozitate și de calitate în prestarea serviciilor pe bază de abonament îi face pe oameni să se îndrepte spre zona PrePay, ci și ofertele oarecum mai ieftine și destul de asemănătoare cu ofertele servite prin intermediul abonamentelor. Haideți să vedem împreună ce oferte mai sunt în zona PrePay, pentru cei care au nevoie de o reîncărcare Orange, Vodafone sau Telekom.

CE OFERTE ARE VODAFONE LA REÎNCĂRCARE PREPAY

  • Oferta 5 – pentru cei care doresc să meargă pe reîncărcare minimă. Este cel mai ieftin serviciu oferit de Vodafone pentru clienții PrePay. Beneficiile sunt destul de interesante: 50 GB internet, minute și SMS-uri nelimitate în rețea, 1000 de minute și SMS-uri în orice rețea națională alături de 100 de minute internaționale. Evident la această valoare de reîncărcare lipsește oferta pentru roaming.
  • Oferta 8 – de departe cea mai bună opțiune de pe piață la ora actuală pentru că aduce în prim plan oferta cu INTERNET NELIMITAT și haideți s-o spunem pe-a dreaptă, Vodafone nu este Digi, chiar are internet bun. Pe lângă internet nelimitat, există minute și SMS-uri nelimitate în rețea, 2000 de minute naționale care pot fi folosite și pentru Spania, Italia și Republica Moldova. Avem apoi încă 1000 de minute internaționale.

CE OFERTE ARE ORANGE LA REÎNCĂRCARE PREPAY

  • Opțiunea 5 euro credit oferă 5 GB internet național și 50 GB internet bonus pentru 60 de zile, 1000 de minute naționale care includ și 100 de minute internaționale către mobile din UE, minute și SMS-uri nelimitate în rețea. O ofertă ieftină și bună, exact ce caută cei care migrează de la abonamente la cartelă.
  • Opțiunea 8 euro credit oferă 8 GB internet cu 80 GB bonus pentru 60 de zile, 2000 de minute naționale care includ și 400 de minute internaționale în UE pe mobil, minute și SMS-uri nelimitate în rețea. Spre deosebire de Vodafone, Orange include și roaming în cazul în care ai o opțiune de minim 12 euro deja activă.

CE OFERTE ARE TELEKOM LA REÎNCĂRCARE PREPAY

  • Opțiunea N5 – 5 GB trafic național cu Bonus 60 GB, minute și SMS-uri nelimitate în rețeaua Telekom, 1500 de minute și SMS-uri naționale și 100 de minute internaționale din Romania către Europa fix/ USA, Canada, Israel fix sau mobil / rețelele mobile din Franța, Germania, Ungaria, Italia, Marea Britanie si Spania.
  • Opțiunea Mobil Nelimitat 8 – o altă opțiune care aduce în prim plan internet nelimitat pentru utilizator, deși la bază are doar 8GB trafic național de date. De asemenea, utilizatorul beneficiază și de minute și SMS-uri naționale nelimitate și de 600 de minute internaționale din Romania către Europa fix/ USA, Canada, Israel fix sau mobil / rețelele mobile din Franța, Germania, Ungaria, Italia, Marea Britanie si Spania

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here