Home Editorial Mare atenție dacă vreți să vă cumpărați DJI Pocket 2. Chinezii ascund...

Mare atenție dacă vreți să vă cumpărați DJI Pocket 2. Chinezii ascund un lucru foarte grav! APROAPE ȚEAPĂ

2603
0

Am cumpărat acum ceva timp un DJI Pocket 2 Combo Creator, care a costat undeva la 2500 lei. O grămadă de bani dacă ne gândim că este o simplă cameră de acțiune. sunt peste 600 de dolari, sau aproape 500 de euro. După ce am văzut o grămadă de clipuri pe YouTube care laudă minunea asta, am zis s-o comand s-o încerc și eu.

Spuneau prin clipuri și părți negative precum faptul că se încinge destul de tare sau că unele funcții nu sunt chiar atât de corect implementate. Nimic însă despre problema pe care am întâmpinat-o eu cu acest gadget și după cum am văzut ulterior pe internet, sunt foarte mulți cei asemenea mie care au pățit-o. Nimeni însă nu vorbește despre această problemă pe YouTube, lucru care mă face să cred că cei de la DJI nu sunt chiar așa corecți, chiar așa transparenți cu potențialii clienți.

Mare atenție dacă vreți să vă cumpărați DJI Pocket 2. Chinezii ascund un lucru foarte grav! APROAPE ȚEAPĂ

Înainte să cumpăr dispozitivul, m-am uitat la specificații. Acesta funcționează cel mai bine conectat la telefon, prin intermediul mufei USB-C. Aplicația prin care se face conexiunea dintre telefon și DJI Pocket 2 se numește DJI Mimo și are nevoie de Android 7 minim. Aveam 2 telefoane aici care se încadrau în cele 2 specificații majore.

Ei bine, să vezi surpriză. Cumpăr dispozitivul DJI Pocket 2, mă joc ce mă joc cu el și vine timpul activării. Poți să-l folosești de 5 ori, după cate acesta se blochează și nu mai ai acces la nicio funcție până nu-l activezi. Nu am înțeles exact de ce, DJI Pocket 2 trebuie activat, conectat la serverele DJI și chestia asta se face doar conectând telefonul mobil prin aplicația DJI Mimo, prin mufa USB-C, la DJI Pocket 2.

SURPRIZĂ de PROPORȚII – aplicația DJI Mimo nu este compatibilă cu telefoanele mele. Na-ți-o frântă că ți-am dres-o cu alte cuvinte. Aplicația efectiv nu funcționa. Atunci am intrat pe internet și am găsit mii de oameni care se plâng de această problemă, de faptul că aplicația DJI Mimo NU ESTE COMPATIBILĂ cu telefoanele lor, deși telefoanele lor au USB C și Android mai mare de 7.

Atunci am aflat că ăștia de la DJI au de fapt o listă cu telefoane compatibile cu aplicația DJI Mimo, listă despre care evident, nu te anunță nimeni că ar exista înainte ca tu să cumperi. Eu unul, care m-am trezit cu DJI Pocket 2 blocat, cu 2 telefoane lângă mine care nu se află în lista de dispozitive recomandate, am avut de ales: ori trimit înapoi la Emag toată tărășenia asta de cameră, cu accesorii cu tot, ori mă duc și-mi cumpăr un telefon din lista de telefoane recomandate de DJI. Vă dați seama că nu am să cheltui niciun leu extra doar ca să folosesc o chinezărie pe care nu am reușit nici măcar să o activez.

S-a dus RETUR, învârtindu-se, iar eu m-am întors la prunele pișate respectiv la GoPro, urmează să dau comandă de GoPro Hero 9 îndată ce-mi trimit ăștia de la Emag banii. Ar fi mișto să-mi refuze returul pe motiv că am stricat camera, că-i blocată sau ceva de genul. Mă aștept la orice mai ales că trăim în România iar achiziția este făcută pe firmă unde nu există ANPC, iar eventuale probleme se soluționează doar în instanță.

Așadar mare atenție dacă vă cumpărați DJI Pocket 2, asigurați-vă că telefonul vostru se află în lista de telefoane recomandate de pe pagina aplicației DJI Mimo, aplicație cu care se face activarea dispozitivului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here