SHARE
Facebook Messenger

Aplicația Messenger a evoluat din aplicația mamă Facebook în urmă cu ceva ani. Au fost adăugate mereu funcții noi și interesante, fapt ce a condus la succesul aplicației. Haideți să trecem în revistă cele mai importante update-uri pe care Facebook le-a primit în ultimul an, astfel încât să înțelegem mai bine de ce are atât de mult succes.

21 aprilie 2016 – poți porni conversații în grup prin Facebook Messenger. Serviciul poate fi folosit pentru grupuri de maxim 50 de persoane. Este un pas important pe care îl fac cei de la Messenger înspre domeniul workspace. Deocamdată doar audio, despre video nu se știe nimic.

7 aprilie 2016 – implementarea de nume mai vizibile, linkuri scurtate și coduri QR care deschid chat-ul business-urilor. De asemenea, după acest update se putea preseta întâmpinarea pentru robotul de pe Messenger.

9 martie 2016 – Messenger primește un nou look, numit Material Design, mai în trend cu Android Lollipop.  La acea vreme, David Marcus anunța schimbarea prin intermediul Twitter. Nu a fost afectată funcționarea, a fost un update 100% cosmetic.

11 februarie 2016 – a fost introdus suportul pentru conturi multiple ce pot fi conectate prin același dispozitiv. De asemenea, a apărut pentru a doua oară dată opțiunea SMS. Prima dată a fost introdusă în 2012 dar eliminată prin 2013.

25 iunie 2015 – îți poți face cont pentru Messenger fără să ai cont de Facebook. Dacă vă veți face cont în acest mod, aplicația va funcționa asemănător WhatsApp.

4 iunie 2015 – noi modalități pentru a împărtăși locația. Apeși balonul din josul conversației și poți selecta să trimiți celui cu care vorbești poziția ta sau orice altă locație.

27 aprilie 2015 – apare apelul video în aplicația Messenger și partea bună este că funcționa și între platforme, adică puteai avea apel video cu cineva care avea iPhone cu Android.

26 martie 2015 – Mark Zuckerberg   face un anunț destul de interesant, se va putea plăti cu Messenger din acest update.

Planuri de viitor Facebook Messenger

Ei bine, la conferința developerilor de la San Francisco s-au anunțat niște lucruri destul de interesate ca de exemplu inaugurarea unui magazin de aplicații numit Messenger App Store pentru cele 40 de aplicații deja disponibile pentru cosmetizarea conversațiilor.

Articole Recomandate

TOP aplicații Android cu care poți să faci bani Toată lumea vrea să facă bani în ziua de azi, mai ales cu telefoanele mobile ce au ajuns să aibă o putere de procesare destul de mare. Eu de exemplu a...
4 aplicații pentru un selfie mai reușit, perfect Da, suntem o nație de narcisiști. Dar dacă suntem, de ce să nu ducem lucrurile la extrem? Vom vedea în cele ce urmează câteva aplicații mai mult decât...
Cele mai simpatice aplicații destinate Valentine’s Day Pentru că doar o zi ne mai desparte de celebra sărbătoare prin intermediul căreia, avem o ocazie în plus să ne manifestăm dragostea și simpatia pentru...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here