SHARE

După ce YouTube a făcut senzație cu noile clipuri la 360 de grade, a venit timpul ca și cei de la GoPro să mărească miza. Au scos și ei o aplicație care prezintă acele clipuri nebunești cu sporturi extreme într-o variantă 360 de grade. Acum, să nu-mi spuneți că  nu știți despre clipurile celor de la GoPro. Ei bine, pentru cei care nu au văzut niciodată unul, vă pun mai jos vreo două ca să vedeți exact.

 


Ei bine, aplicația GoPro VR este o colecție demențială de asemenea clipuri pe care le poți vedea într-o variantă 360 de grade. Aplicația este compatibilă cu headseturile VR așa că distracția va fi una maximă dacă aveți deja unul cumpărat. De asemenea, mai are suport pentru giroscop, astfel în momentul în care miști dispozitivul într-o anumită direcție se mișcă și imaginea.

Da, trebuie să aveți niște dispozitive ceva mai avansate ca să rulați aceste clipuri destul de solicitante. Cei de la GoPro spun că dispozitivele moderne pot rula aceste clipuri cu maxim 60 FPS ceea ce este destul de bine.

Cum arată aplicația GoPro VR

Aplicația este foarte bine finisată, clipurile fiind împărțite în 14  categorii principale. Puteți alege una dintre categorii în care să căutați clipurile cu pricina sau puteți să dați un search efectiv pe cuvinte cheie. De asemenea, puteți să și uploadați clipuri, în cazul în care veți da vreo 5000 de dolari pe kitul GoPro capabil să filmeze la 360 de grade.

E o aplicație foarte distractivă cu care eu unul cred că aș putea să mă joc toată ziua. În momentul în care voi pune mâna pe un headset VR cu siguranță voi testa aplicația mai pe îndelete.

2016-04-22 19.07.51

Articole Recomandate

TOP aplicații Android cu care poți să faci bani Toată lumea vrea să facă bani în ziua de azi, mai ales cu telefoanele mobile ce au ajuns să aibă o putere de procesare destul de mare. Eu de exemplu a...
4 aplicații pentru un selfie mai reușit, perfect Da, suntem o nație de narcisiști. Dar dacă suntem, de ce să nu ducem lucrurile la extrem? Vom vedea în cele ce urmează câteva aplicații mai mult decât...
Cele mai simpatice aplicații destinate Valentine’s Day Pentru că doar o zi ne mai desparte de celebra sărbătoare prin intermediul căreia, avem o ocazie în plus să ne manifestăm dragostea și simpatia pentru...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here