Home Editorial Gadgetul care te scuteste de carcasa pentru telefonul tau Android

Gadgetul care te scuteste de carcasa pentru telefonul tau Android

1749
0

De cand telefoanele Android au inceput sa devina din ce in ce mai mari ca si dimensiune, evident au inceput sa aiba si mai multa sicla in componenta. Dupa cum stim cu totii, e de ajuns sa-ti cada o data din mana si s-a zis cu el, sticla oricat de rezistenta ar fi se sparge cat ai zice peste. Problema este ca nimeni nu vrea sa dea o gramada de bani pe un smartphone cu design extraordinar, apoi sa il acopere cu o carcasa, nu?

Cum protejezi telefonul android de fara carcasa?

Ei bine, solutia se numeste Handysling si presupune un fel de “bratara” aplicata pe degetul mainii ce tine telefonul… Aveti mai jos poze cu acest concept care pare sa devina din ce in ce mai popular.

handysling-1-w782

Totul se rezuma la nevoia si la preferinta utilizatorului: design sau protectie? Dupa cum spuneam, telefoanele Android sunt destul de scumpe si au un design care place ochiului. Ar fi pacat sa il punem in umbra cu o carcasa butucanoasa, nu? Cel mai sigur mod de a tine telefonul departe de cazatura este propria mana. Atata timp cat telefonul sta legat de mana ta, acesta este imposibil de scapat pe jos… Bine, cu siguranta exista oameni si Dorei care vor reusi sa il sparga chiar daca il bat in cuie pe mana, nu incape indoiala… Pica ceva din tavan, o lustra, o aplica si tot se sparge… Oricat am incerca sa ferim telefonul de dezastru nu cred ca vom reusi, insa aceasta “husa” Handysling pare sa fie pana acum cea mai buna metoda de protectie a unui smartphone impotriva cazaturilor.

Cat costa aceasta carcasa inovatoare?

Ei bine, preturile se invart undeva pe la 9 euro, insa tinand cont ca este un pordus nou introdus pe piata, cu siguranta se vor gasi magazine online care sa acorde ceva discount.

handysling-4-w782

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here