Home Stiri Folosirea Telefonului La Volan – Ce AMENZI Riscă Șoferii

Folosirea Telefonului La Volan – Ce AMENZI Riscă Șoferii

340
0
AMENZI

Folosirea telefonului mobil atunci când suntem la volan este destul de periculoasă, o secundă de neatenție și putem da naște unor adevărate tragedii. În multe dintre țările Europei, folosirea telefonului mobil în timpul condusului a fost interzisă demult. Recent, s-au adoptat și în România legi care chiar îi pot lăsa fără permisul de conducere pe participanții la trafic dacă se constată că aceștia au provocat un accident cu pagube din cauza butonării telefonului. Haideți să vedem și care sunt amenzile pentru cei care sunt surprinși în trafic păcătuind cu telefonul mobil, în loc să fie atenți la drum.

Folosirea telefonului mobil în mers, fără dispozitiv hands free – 4-5 puncte amendă – 580-725 RON

Folosirea telefonului mobil în mers, fără dispozitiv hands free + o altă abatere precum lipsa centurii de siguranță – permisul va fi suspendat pe o perioadă de 30 de zile și poți primi o amendă cuprinsă între 1305 RON și 2900 RON.

Previous articleSamsung Galaxy J6 2018 – Încă Bun! Tu ce telefon Android „depășit” încă folosești?
Next article4 funcții ale telefoanelor Android pe care nimeni nu le-ar fi crezut posibile în urmă cu 30 de ani
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here