Home Aplicatii Android Filme si programe TV gratuite pe Android

Filme si programe TV gratuite pe Android

1380
0

Bineinteles ca aplicatiile ce iti permit sa urmaresti filme gratis dar si emisiuni TV exista de multa vreme. Problema este ca majoritatea sunt blocate la un anumit interval de timp fie de lege fie de developeri prin introducerea subscriptiei. Pana la urma ,e dreptul lor, trebuie sa faca si ei un ban, nu? Ei bine, haideti sa vedem care sunt cele mai populare aplicatii Android ce-ti permit sa vezi filme si emisiuni TV gratuite din toate punctele de vedere:

HBO NOW este o aplicatie standalone care functioneaza in Statele unite, o asteptam si in Europa bineinteles. Cu toate acestea, rar de tot o poti face sa functioneze, utilizatorii se plang tot mai des de functionarea preacara a acestei aplicatii. Daca reusesti sa o faci sa functioneze, ai o periaoda de 30 de zile de incercare (Trial) in care poti sa vezi toate filmele lor de renume, dupa care va trebui sa platesti vreo 15$ lunar.

HULU este o aplicatie care a ajuns pe Android destul de recent. Aceasta permite utilizatorilor sa se uite la show-uri TV si filme intr-o anumita masura. Pentru a accesa biblioteca completa Hulu, trebuie sa platesti vreo 8 dolari pe luna.

CRAKE este o aplicatie uriasa, gratuita pentru SUA si Canada, updatata in fiecare luna cu cele mai noi emisiuni TV si cele mai bune filme. A fost creata de Grouper si preluata mai tarziu de Sony, se bazeaza pe rularea de clipuri publicitare la intervale regulate de timp. Ei bine, trebuie sa existe si un compromis, nu? Nu se poate totul gratis. Oricum este mai bine de cat o subscriptie.

BBC iPlayer este o aplicatie englezeasca ce serveste emisiuni si filme ce au rulat la BBC in ultimul an. Destul de populara in Anglia totusi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here