SHARE
Facturarea din cloud

Pe măsură ce tehnologia evoluează, evoluează și domeniile care depind de această tehnologie. Contabilitatea este unul dintre aceste domenii care în ultimii 10 ani, a devenit din ce în ce mai informatizat, mai tehnologizat. S-au dus demult vremurile în care aveam un business și stăteam să scriem facturile cu pixul. Astăzi, totul se face pe calculator în ceea ce privește contabilitatea.

Ultima găselniță în acest domeniu reprezintă facturarea din cloud. Mai exact, te loghezi pe o aplicație web prin intermediul unui browser și poți emite facturi de oriunde din lume, atât timp cât ai acces la un PC/telefon cu internet. Factura în cloud de la Ciel România este unul dintre cele mai bune exemple. Prin intermediul aplicației celor de la Ciel, contabilul are acces oricând la baza de date iar tu ca antreprenor ai opțiunea să comunici cu contabilul în timp real.

Facturarea din cloud din punctul meu de vedere reprezintă un mare pas înainte în domeniul tehnologizării contabilității pentru că se mai elimină din barierele birocratice. Nu mai depinzi de un anumit birou, nu mai depinzi de un anumit calculator pe care să fie instalat un anumit soft. Pur și simplu tot ce-ți trebuie este un telefon sau un laptop pe care să existe conexiune la internet. Astfel, dacă vă luați o imprimantă portabilă puteți emite facturi oriunde în lume. Bine, asta în cazul în care ai clienți care nu se mulțumesc cu facturile în format electronic, PDF.

Aceste soluții de contabilitate în cloud or să evolueze și ne vor surprinde din ce în ce mai des cu noile funcții implementate. E ceva normal atât timp cât evoluează tehnica de calcul. Un program de facturi online nu poate decât să înlesnească tranzacțiile, să elimine barierele procedurale care te legau practic de un anumit calculator. Sunt sigur că peste 10 ani aceste softuri vor fi și mai productive, mult mai simplificate și mai orientate către client. Că până la urmă toate aceste modificări și upgrade-uri se fac pentru a înlesni vânzarea. Cu cât vânzarea decurge mai simplu cu atât clientul va fi mai mulțumit, cu atât tu ca deținător de mic business vei fi mai încântat.

Articole Recomandate

5 lucruri pe care sa le iei in considerare atunci cand cauti o husa de telefon Exista o multime de motive pentru a cumpara o husa de telefon, in acelasi timp exista si o multime de produse dintre care puteti alege. S-ar putea sa ...
5 motive pentru care să cumperi cadouri personalizate Fie că este vorba de ziua de naștere a persoanei iubite sau vrei să sărbătorești prietenia, ai nevoie de un cadou. Dar nu orice cadou, ci unul care să...
Cauți servicii de contabilitate de calitate în București? KEEZ este soluția! Dacă decizi să deschizi un mic business, dacă ajungi să pui pe picioare un mic S.R.L, legea din România te obligă să ai un contabil autorizat care lun...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here