SHARE
Facturarea din cloud

Pe măsură ce tehnologia evoluează, evoluează și domeniile care depind de această tehnologie. Contabilitatea este unul dintre aceste domenii care în ultimii 10 ani, a devenit din ce în ce mai informatizat, mai tehnologizat. S-au dus demult vremurile în care aveam un business și stăteam să scriem facturile cu pixul. Astăzi, totul se face pe calculator în ceea ce privește contabilitatea.

Ultima găselniță în acest domeniu reprezintă facturarea din cloud. Mai exact, te loghezi pe o aplicație web prin intermediul unui browser și poți emite facturi de oriunde din lume, atât timp cât ai acces la un PC/telefon cu internet. Factura în cloud de la Ciel România este unul dintre cele mai bune exemple. Prin intermediul aplicației celor de la Ciel, contabilul are acces oricând la baza de date iar tu ca antreprenor ai opțiunea să comunici cu contabilul în timp real.

Facturarea din cloud din punctul meu de vedere reprezintă un mare pas înainte în domeniul tehnologizării contabilității pentru că se mai elimină din barierele birocratice. Nu mai depinzi de un anumit birou, nu mai depinzi de un anumit calculator pe care să fie instalat un anumit soft. Pur și simplu tot ce-ți trebuie este un telefon sau un laptop pe care să existe conexiune la internet. Astfel, dacă vă luați o imprimantă portabilă puteți emite facturi oriunde în lume. Bine, asta în cazul în care ai clienți care nu se mulțumesc cu facturile în format electronic, PDF.

Aceste soluții de contabilitate în cloud or să evolueze și ne vor surprinde din ce în ce mai des cu noile funcții implementate. E ceva normal atât timp cât evoluează tehnica de calcul. Un program de facturi online nu poate decât să înlesnească tranzacțiile, să elimine barierele procedurale care te legau practic de un anumit calculator. Sunt sigur că peste 10 ani aceste softuri vor fi și mai productive, mult mai simplificate și mai orientate către client. Că până la urmă toate aceste modificări și upgrade-uri se fac pentru a înlesni vânzarea. Cu cât vânzarea decurge mai simplu cu atât clientul va fi mai mulțumit, cu atât tu ca deținător de mic business vei fi mai încântat.

Articole Recomandate

Cât de mult contează prețul atunci când ai nevoie de foraje puțuri de mare adânc... Puțurile săpate la mare adâncime deși sunt mai costisitoare, aduc după sine o apă de foarte bună calitate. De asemenea, aceste foraje sunt oarecum imp...
Câți bani poți face cu o investiție în Ethereum? Investițiile în Ethereum (una dintre cele mai importante monede virtuale  din lumea crypto) sunt pe val. Chiar dacă nu discutăm despre Bitcoin, despre...
Cum trebuie să fie buchetul de trandafiri perfect? Atunci când vrei să faci impresie bună dăruind flori, cu siguranță începi să cauți într-o florărie online cel mai frumos buchet de trandafiri. De ce î...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here