Home Stiri Cei de la Samsung ameninta cu o tableta Gamaxy Tab S2 asemanatoare...

Cei de la Samsung ameninta cu o tableta Gamaxy Tab S2 asemanatoare iPad

1271
0

Samsung a facut un anunt destul de interesant zilele acestea, a anuntat doua variante de Galaxy Tab S2, o tableta care vrea sa imite destul de mult iPad-ul celor de la Apple. Disucutam despre o varianta de 8 inch si una de 9.7 inch, ambele mai subtiri de cat tabletele Samsung Galaxy Tab S.

Galaxy Tab S2 vine cu o forma 4:3 a display-ului, aducand-o mai apropae de tabletele Apple. Are o grosime de doar 5.6mm si o greutate de doar 389 de grame pentru varianta de 9.7 inch si ATENTIE, 265 grame pentru varianta de 8 inch. Astfel, cei de la Samsung isi asigura cea mai subtire tableta din lume pe sectorul de 8 respectiv 9.7 inch.

Galaxy Tab S2 va avea un display Super AMOLED cu o rezolutie de 2048 x 1536 (QXGA) alaturi de un octa+core impartit intr0un Quad de 1.9 Ghz si unul de 1.3 Ghz. Camera va fi de 8 mpx pe spate si 2.1 mpx pe fata. Sistemul de operare acelasi Android Lollipop 5.0 cu care ne-am obisnuit pana acum.

Bateria este de 5870 mAh si 4000mAh pentru modelele de 9.7 respectiv 8 inch. Din punctul meu de vedere sunt niste baterii destul de bine echilibrate. Rezolutia despre care discutam mai sus nu necesita asa multa putere.

Aceste tablete vor ajunge pe piata undeva pe la sfarsitul lunii august anul acesta, cat despre pret, nu stim absolut nimic. Sunt sigur ca vor fi niste tablete de nota 10+, insa nu cred ca vor reusi sa detroneze iPad-ul celor de la Apple. Trebuie sa fin constineti de faptul ca in acest moment dipozitivele Apple sunt fixate catre o anumita tinta, pe cand dispozitivele Android trag in 10 directii in acelasi timp. Ramane de vazut ce se va intampla cu cele doua tablete in Luna August.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here