SHARE

Facebook Messenger este una dintre cele mai simple aplicatii de mesagerie din lume la ora actuala, una dintre cele mai folosit de altfel. Daca folosesti aplicatia de putin timp, iara cateva sfaturi, cateva trucuri care iti vor asigura o experienta de utilizare a aplicatiei destul de serioasa.

  1. Opreste alertele de notificare din apliactia Facebook Messeneger. De multe ori nu ai chef de buzzuri, de clinchete si alte minuni, de oameni care te adauga in grupuri desi nu ai timp de taclale. Iata cum dezactivezi notificarile ce-ti inunda smartphone-ul:
  • Lanseaza aplicatia Facebook
  • In tabul CONVERSATIONS, tine apasat pe conversatia ce o dorest redusa la tacere
  • Da-i pe MUTE notification
  • Selecteaza timpul cat doresti sa fie reduse la tacere notidicarile.
  1. Cum dai un telefon din aplicatia Facebook Messenger? In cazul in care nu stiati, puteti suna persoanele din lista aplicatiei atata timp cat se afla online pe smartphone. E destul de simplu: in aplicatie, intrii in conversatie cu peroana respectiva apoi in coltul dreapta sus apare o iconita cu un telefon albastru. Doar apasati pe acea iconita si se va efectua un apel de voce in intermediul aplicatiei.
  2. Cum trimiti o poza prin Facebook Messenger? Stiati ca puteti trimite poze direct in chat, prin intermediul unui simplu buton? Iconita cu camera foto ce apare sub conversatii face toata treaba. Aveti posibilitatea sa trimiteti o poza care se afla deja in telefon sau sa faceti rapid o poza care va fi trimisa instant catre cel cu care discutati pe chat.
  3. Cum trimiti locatia ta si cum o vezi pe cea a partenerului? Daca vrei ca prietenii tai sa stie unde te aflii, tot ce trebuie este sa initiezi o discutie cu ei pe Facebook Messenger si daca cel cu care discuti are activata setarea pentru locatie, va putea sa o vada pe a ta printr-o simpla atingere a mesajului primit de la tine.

Articole Recomandate

TOP aplicații Android cu care poți să faci bani Toată lumea vrea să facă bani în ziua de azi, mai ales cu telefoanele mobile ce au ajuns să aibă o putere de procesare destul de mare. Eu de exemplu a...
4 aplicații pentru un selfie mai reușit, perfect Da, suntem o nație de narcisiști. Dar dacă suntem, de ce să nu ducem lucrurile la extrem? Vom vedea în cele ce urmează câteva aplicații mai mult decât...
Cele mai simpatice aplicații destinate Valentine’s Day Pentru că doar o zi ne mai desparte de celebra sărbătoare prin intermediul căreia, avem o ocazie în plus să ne manifestăm dragostea și simpatia pentru...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here