SHARE
departamentului IT

În momentul în care ți-ai deschis o firmă, aceasta crește și constați că ai nevoie de specialiști în IT pentru mentenanța stațiilor de lucru sau a serverelor, nu pentru producție, începi să faci angajări. Evident, în secunda doi apare problema competențelor pentru că știm cu toții cum se fac facultățile în ziua de azi și cât de mult se minte în CV-urile trimise angajatorului. Angajezi niște tineri, le dai răgaz de câteva luni și apoi observi faptul că nu se prea descurcă, urmând să o iei de la capăt cu recrutarea și tot așa, o ții într-una în angajări vreun până când dai de niște oameni un pic mai serioși.

Poți să scapi de acest calvar dacă apelezi la externalizare servicii IT la prețuri accesibile Koding. Nu mai ai nici o treabă cu angajatul și ai acces la un personal foarte competent. Tot ce trebuie să faci este semnezi un contract pentru externalizare IT și să achiți o factură lunară. În momentul în care i se strică un calculator al vreunui angajat, ori serverul companiei are probleme, dai un telefon dacă cumva rețeaua nu este deja supravegheată, cineva de la Koding se va deplasa la fața locului și va remedia defecțiunea în cel mai scurt timp.

Este o soluție mult mai simplă din punctul meu de vedere pentru că practic scapi și de contabilitatea unui departament întreg. Mai puțină birocrație, mai puțină bătaie de cap pentru toată lumea ceea ce din punctul meu de vedere nu poate să fie decât minunat.

În plus, aceasta poate să fie o soluție foarte bună și pentru companiile de mici dimensiuni care sunt la început și care nu-și permit să dezvolte un întreg departament IT. Costurile cu această externalizare servicii IT sunt mult mai mici față de costurile cu salarii și echipamente pentru că acel departament va avea nevoie evident de echipamente speciale. Doar nu or să repare tehnicienii cu calculatoarele cu o șurubelniță și un patent. Din punctul meu de vedere, după cum am spus și mai sus, externalizarea departamentului IT este cea mai bună soluție pentru a scăpa de incompetență. Ulterior vin la pachet și alte avantaje dar acesta este de departe este cel mai important.

Articole Recomandate

Cum îți poate aduce informația un venit suplimentar? După cum știm, informația este de departe cea mai puternică armă din lume. Ei bine, cei care dețin informații pot să-și aducă în buzunare destul de mu...
3 sfaturi pentru o alegere potrivita a serviciilor de pompe funebre Fie ca ai mai trecut sau nu printr-o perioada grea precum pierderea cuiva apropiat, intotdeauna parca este dificil a lua deciziile potrivite vis a vis...
Cât de mult contează prețul atunci când ai nevoie de foraje puțuri de mare adânc... Puțurile săpate la mare adâncime deși sunt mai costisitoare, aduc după sine o apă de foarte bună calitate. De asemenea, aceste foraje sunt oarecum imp...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here