SHARE

Inainte de sarbatori, toata lumea parca intra in priza. Febra cumparaturilor cuprinde pe toata lumea si din pacate cu greu mai reusesti sa iti cumperi ceea ce iti doresti sau ceea ce ai nevoie. Din aceasta cauza, am ajuns la concluzia ca cea mai buna perioada pentru a face cumparaturi masive este dupa sarbatori. Multi or sa spuna ca inainte de sarbatori sunt oferte foarte bune la absolut orice, insa tin sa contrazic acest argument care pe multi face sa se ingramadeasca in ultimul hal pe la magazine.

Reducerile dinainte de sarbatori sunt 90% fictive. Daca o sa urmariti putin evolutia preturilor cu 2 luni inainte si doua dupa Revelion, o sa observati faptul ca pe la jumatatea lunii noiembrie preturile incep sa creasca cu +30% la electronice si electrocasnice, si incep sa scada dupa data de 2 februarie. Asadar, unde sunt reducerile? Nu exista asa ceva in Romania, tara in care comertul se face in ideea de pacaleala si de teapa, ceva tipic romanesc. Nu exista corectitudine in comertul din Romania in perioada sarbatorilor.

Asadar, dupa sarbatori puteti gasi orice doriti la preturi reale, neumflate artificial. Puteti cumpara orice doriti fara sa va ingramaditi si fara sa stati jumatate de ceas la coada doar ca sa platiti sau doua ceasuri in trafic pana acasa. Gasiti oferta scaune de bar online scaunepentrubar.ro in cazul in care aveti  un mic bar si doriti sa innoiti mobila. O data la ceva timp vine momentul in care trebuie schimbata pentru ca altfel, oamenii incep sa evite locatia catalogand-o drept neingrijita.

Gasiti oferte pentru televizoare si laptopuri dupa data de 2 februarie si nu cred ca sunt mai ieftine sau mai scumpe fata de perioada sarbatorilor. A, si nu comparati cu Black Friday, alta tiganie luata de la straini si terfelita de romani intr-un spirit clasic de pacaleala cronica. Sa nu amestecam merele cu perele zic. Poate de Black Friday, in cazul in care urmariti din timp produsele si intr-adevar gasiti un comerciant corect, sa fie ceva intr-adevar la oferta. Altfel nu prea cred ca aveti sanse sa faceti afacere buna… Incercati pe cat posibil sa faceti cumparaturi dupa sarbatori. Va spun din propria experienta ca e mai ok.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here