Home Tutoriale Cum alegem telefonul Android?

Cum alegem telefonul Android?

4190
1

In ziua de azi este foarte dificil sa alegem un anume model sau marca de telefon, caci pe piata nu exista decat doua variante: iOS cu iPhone si Android cu restul telefoanelor mobile Smartphone. Daca nu iti doresti un iPhone, e clar ca o sa ai o problema in a de hotara asupra modelului de smartphone. Ai de ales intre Samsung, HTC, LG, Alcatel chiar, ZTE care intra tare pe piata din RO, Allview marca autohtona si multe altele. Ok, atunci cum putem face sa alegem modelul si marca ce ni se potriveste cel mai mult? Iata cele mai uzuale 3 sfaturi practice:

1. Bugetul: niciodata nu trebuuie sa te intinzi mai mult de cat iti e patura. Stiu ca toti ne dorim telefoane Android scumpe, gen Galaxy S6, Galaxy Note, HTC One si asa mai departe. Aveti in minte ca aceste telefoane scumpe nu vor face nimic in plus fata de un Galaxy Grand Neo sa zicem. Evident, alta calitate care bineinteles costa bani multi. In functie de buget putem sa ne concentram cautarile asupra unui telefon care satisface nevoile noastre pe palierele respective (camera foto, baterie, dimensiune display, 3G sau LTE, business,  etc…)
2. Nevoia: desi romanii sunt snobi si excentrici, isi cumpara Galaxy S5 desi nu au nevoie de ele. Pentru simpla navigare pe internet, Facebook, e-mail te descurci si cu telefonul Android de 700 de lei. Daca intra-devar esti un pasionat al tehnologiei si trebuie sa ai ultima noutate in materie de telefon Android, cu siguranta un Galaxy S6 o sa iti satisfaca toate dorintele.
3. Parerile altora conteaza. Intotdeauna cand doriti sa faceti o achizitie, sfat valabil pentru orice obiect, nu doar telefon mobil, cautati mai intai pe internet pareri despre acestea. Daca exista multe voci care ar cataloga acel produs drept o achizitie proasta, cel mai bine ar fi sa va reorientati.  Nu vrei sa ai regrete atunci cand iti cumperi un telefon Android, vrei sa te bucuri de el, nu?

Stiu ca foarte multa lume nu tine cont de cat de aspectul telefonului dorit sau de specificatiile in sine, insa e bine sa mai ascultam din cand in cand si parerile altora legate de aceste dispozitive Android.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here