Home Diverse De ce sa cumperi un ventilator centrifugal pentru afacerea ta?

De ce sa cumperi un ventilator centrifugal pentru afacerea ta?

1199
0

Probabil ca majoritatea patronilor din Romania isi pun aceasta intrebare atunci cand vine vorba despre investitii in calitate. Ne-am obisnuit cu totii sa bagam 1 leu si sa scoatem 10, chiar daca avem posibilitatea sa bagam 5 lei in echipamente de calitate si sa scoatem tot 10 lei. Nu cred ca e tocmai in regula aceasta modalitate de a gandi si cred ca in viitorul apropiat lucrurile se vor schimba considerabil, de vina fiind si incidentul nefericit din bomba Colectiv din capitala, club nu cred ca poate fi numit.

Daca vei cumpara un ventilator centrifugal, vei reusi sa creezi in incinta un aer si o ventilatie mult superioara. Stim cu totii cat de important este sa stam intr-un bar si sa respiram un aer cat de cat curat, nu doar fum de tigara. Ca poate nu toti clientii care se duc la bar sunt fumatori. Inca nu avem reglementate destul de clar aceasta mentalitate a separatiei fumatorilor de nefumatori, insa nu cred ca o sa reusim vreodata sa facem acest pas. Stim cu totii ca un bar in care nu se fumeaza este tot timpul gol atata timp cat in Romania 5 din 7 persoane fumeaza. Dai faliment in primele 3 luni daca iti deschizi bar de nefumatori, sau cafenea, sau orice altceva ce se bazeaza pe consum.

Aceste ventilatoare centrifugale sunt special proiectate pentru mediul industrial HORECA, baruri, restaurante, hoteluri, pensiuni, au un debit de pana la 2 metri cubi pe secunda si sunt capabile sa mentina un aer curat si proaspat in incinta fara mari probleme. Eu stiu faptul ca in Romania nimeni nu prea tine cont de chestiile astea, nimeni nu prea investeste in calitate si cred ca adevarata problema se ascunde in mentalitatea de om puhav, lacom, combinata cu smecherie de-asta ieftina, ingamfare si sentiment de superioritate. Exista oameni care se cred buricul pamantului si ca la ei in batatura nu se va intampla niciodata nimic, indiferent cat de mult rabat la calitate se face.

Ei bine, iata ca in clubul Colectiv s-a intamplat exact ce credeau genul acesta de patroni ca nu se va intampla vreodata. Iata ca ieftineaua, zgarcenia, lacomia ii impinge destul de des sa isi bata joc la propriu de clientii care vin in club. Cred ca noi, ca si clienti, trebuie sa fim mult mai selectivi in ceea ce priveste locatia in care mergem sa ne distram si sper ca cei care isi vor mai deschide asemenea afaceri sa ia in serios echipamentele de calitate. Nu se poate sa ne dorim intotdeauna ce-i mai ieftin si sa speram ca niciodata proasta calitate nu o sa ne aduca probleme. Iata ca nu e chiar asa…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here