Home Diverse De ce nu mai cumpăr adidași de la magazinele din oraș

De ce nu mai cumpăr adidași de la magazinele din oraș

1438
0
adidași

Ultima dată am cumpărat niște adidași de la un cunoscut magazin din oraș și m-au ținut cam o lună. Nu erau „de firmă” dar nici chinezării nu păreau, cel puțin din punct de vedere al prețului. Ideea e în felul următor: eu unul m-am jurat că nu mai cheltui banii pe prostiile aduse de X sau de Y prin oraș, în speranța că o să se pricopsească peste noapte din vânzarea de adidași. Clar trebuie să ai un rabat comercial ridicol din moment ce vinzi scump o marfă care nu ține nici măcar o lună. Păi la prima ploaie s-a jupuit „pielea” de pe ei, ziceai că sunt un homeless care nu a mai văzut adăpostul de minim 6 luni.

Există magazine online care sunt mult mai serioase, de la care pot cumpăra adidași sport la prețuri destul de bune. De fiecare dată când am cumpărat ceva online, totul a mers ca pe roate. Am primit calitate la un preț corect. În ultima vreme m-au lăsat încălțările în prag de sărbătoare, ba de Paște, ba de Crăciun, perioade în care firmele de curierat întârzie livrările destul de mult. Riscam să fac sărbătorile în papuci așa că am zis să merg în oraș să cumpăr o pereche de ceva. La adidașii „de firmă” nu m-am lipit pentru că halapii cu magazine sport din oraș au prețuri uneori și duble față de cele propovăduite online, așa că am zis să merg pe ceva pereche „no name” dar totuși din piele. Să fie ceva mai de calitate, zic. Ei bine, uite că mi-a ieșit calitatea pe nas la prima ploaie și m-am jurat să nu mai cumpăr încălțăminte online.

Cred că în scurt timp, magazinele astea de articole vestimentare sport de prin orașele României or să dispară, încet, încet!. Că nu-i convine nimănui să cumpere cu mult mai scump față de online, și nici să fie nevoit să se încalțe lună de lună dacă cumva dorește o pereche ceva mai ieftină pe care o consideră totuși de calitate. E enervant, e pierdere de vreme să fii nevoit să mergi lună de lună în căutare de încălțăminte, sperând mereu că vei nimeni totuși ceva mai bun de data aceasta. Dacă mă întrebați de unde și ce am să cumpăr pe viitor din online, am să vă răspund scurt și la obiect: bravosport.ro, un magazin online care seamănă destul de mult cu sportsdirect.com din Marea Britanie, doar că are mai multă marfă și mai diversificată. Am să cumpăr zilele acestea o pereche serioasă pe care să o am aici, înainte ca luna să se termine și eu să mă trezesc nevoit să purced iarăși către magazinele din oraș. Probabil și voi aveți același obicei, probabil și voi cumpărați încălțăminte doar online, unde există calitate și prețuri mult mai bune.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here