Home Tutoriale Cum transferi pozele din telefon pe calculator, fără cablu de date

Cum transferi pozele din telefon pe calculator, fără cablu de date

178
0

Transferul pozelor sau a fișierelor fără cablu de date, din telefon într-un calculator sau laptop este foarte simplu. De fapt există mai multe metode despre care vom discuta în cele ce urmează mai detaliat.

Cum transferi pozele din telefon pe calculator, fără cablu de date

  1. Metoda G-Mail – dacă ai puține poze / fișiere, iar acestea nu depășesc ca și dimensiune 25 MB, să zicem că ai 3-4 poze pe care le vrei pe calculator, G-Mail e perfect. Ce trebuie să faci? Creează un e-mail nou pe telefon, atașează fotografiile pe care le dorești pe PC, iar apoi salvezi ca draft acel e-mail. Intri de pe calculator sa de pe laptop pe e-mail, intri la secțiunea draft și ai acolo pozele pe care le poți descărca.
  2. Metoda Drive – Google Drive este o aplicație de stocat fișiere în Cloud a celor de la Google. Ea se află deja instalată pe TOATE telefoanele Android și oferă gratuit utilizatorilor 15 GB de stocare gratis. Aici poți urca fișiere în limita a 15 GB de pe telefon, apoi le poți descărca în calculator, după ce te loghezi de pe calculator în Google Drive, ceea ce nu este dificil, e suficient să fii deja logat pe E-Mail.
  3. Metoda Dropbox – Dropbox este o aplicație super inteligentă prin care se pot face astfel de transferuri dar care necesită un pic de bătaie de cap. Oricum nu e nimic complicat, trebuie instalată aplicația pe telefon, urcate pozele pe ea în limita a 8 GB cât oferă Dropbox gratuit, apoi instalată aplicația Dropbox pe calculator și sincronizate conturile și din start toate pozele din aplicație vor fi și în calculator. Dropbox mi se pare ok pentru că poate fi setată să încarce singură toate pozele care se fac cu telefonul și automat fără ca utilizatorul să depună vreun efort, acestea for exista și în PC după sincronizarea automată.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here