SHARE
descarci muzică

Chiar dacă în acest moment există o grămadă de variante prin care poți asculta muzică gratuit pe internet, inclusiv radio, sunt situații în care vrem pur și simplu să avem piesele noastre preferate în format MP3 pe telefon. Poate avem de făcut un drum lung cu avionul, poate ne vom afla într-o zonă fără acces la internet, poate mergem în străinătate și nu vrem să ne amanetăm mașina pentru a acoperi factura de telefonie mobilă din pricina traficului.

Cum să descarci muzică de pe YouTube și să o transferi pe telefonul tău Android

  1. Descarcă programul aTube Catcher

Prin intermediul acestui mic soft o să facem toată magia. O să descărcăm sunetul clipurilor de pe YouTube și le vom salva în format MP3. Se instalează destul de simplu în PC, nu ai nevoie de cunoștințe avansate. Dai next, next și cam atât. Ar trebui să lansezi instalarea prin click dreapta „run as administrator”.

  1. Fă-ți o listă cu melodiile preferate

Pur și simplu salvează linkurile într-un document sau într-un playlist de YouTube. E bine să le ai pe toate la îndemână atunci când te apuci să faci chestia asta pentru că va dura destul de mult. Dacă ai multe piese zic.

  1. Copy-Paste linkul piesei de YouTube

Folosește secțiunea DOWNLOADER a utilitarului aTube Catcher… Ai acolo un câmp unde scrie „URL del Video” unde trebuie să pui linkul piesei. La OUTPUT Format în aceeași fereastră alege MP3 320 Kbps apoi apasă butonul de Download. În secțiunea „Save To” alegi folderul în care să ajungă melodia ta. Asta-i tot…

Operațiunea merge destul de repede dar dacă ai foarte multe piese pe care vrei să le iei, o să dureze ceva.

Notă despre legalitatea acestei proceduri

În acest tutorial am folosit piesele NCS. Nu descărcați piese dacă autorii lor interzic acest lucru. Nu încurajăm pirateria, așa că mare grijă cum folosiți acest soft.

Cum transferi muzica descărcată pe telefonul tău Android

Aici ai foarte multe opțiuni. Poți face chestia asta prin intermediul aplicațiilor Cloud de genul Dropbox, ori pur și simplu prin conectarea la PC a telefonului. Dacă aveți un cablu de date la îndemână mai mult ca sigur aceasta va fi cea mai bună opțiune. De asemenea, puteți transfera muzica și direct pe card, dacă aveți un cititor pe PC/laptop.

Articole Recomandate

DEVELOPER OPTIONS – Tips & Tricks Sistemul de operare Android este renumit pentru faptul că poate fi personalizat la maxim, spre deosebire de iOS. Ei bine, pe lângă setările de bază pu...
Vrei să ascunzi ceva în telefon? Fii atent la această funcție specifică Huawei H... Dacă ai un telefon Android, există câteva modalități de a ascunde anumite date: muzică, poze, filme, documente text, etc. Ei bine, telefonul Honor al ...
Cum elimini bara Google Search pe telefoanele Android Google are un obicei de enervant prin care obligă utilizatorii de telefoane/tablete Android să folosească serviciile/aplicațiile lor. Acesta este și m...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here