Home Tutoriale Cum schimbăm tastatura la telefonul Android

Cum schimbăm tastatura la telefonul Android

1166
0

În mod normal toate tastaturile de pe toate telefoanele Android sunt destul de bunicele, însă dacă sunt cele default, au destul de puțin opțiuni de customizare. Acest lucru se poate rezolva foarte simplu instalând o nouă tastatură din Magazin Play, astăzi vom vedea exemplul Swiftkey.

Swiftkey este disponibilă gratuit în PlayStore , tot ce trebuie să faci este să dai un search după cuvântul „keyboard”, sau direct Swiftkey. Așadar, alege Microsoft SwiftKey Keyboard și apasă butonul de install.

Pentru a înlocui tastatura clasică pe telefonul Android cu noua tastatură descărcată și instalată, mergem la Settings, apoi System iar aici alegem din listă Languages & input.

Sub categoria Keyboards, există sub categoria On-Screen keyboard. Aceasta trebuie accesată și apăsat butonul de ON în dreptul tastaturii Microsoft SwiftKey Keyboard.

Odată activată, această tastatură va fi disponibilă în orice aplicație care necesită tastatura. Există posibilitatea ca unele aplicații să aibă tastaturile lor dedicate, în acest caz e posibil să aveți opțiunea de a schimba din aplicație pe tastatura SwiftKey. Trebuie să existe o setare cu o pictogramă în formă de tastatură pe care o apăsați și care apoi vă deschide o fereastră precum cea din imaginea de mai jos, de unde alegeți SwirfKey.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here