SHARE
sforăit

Conform ultimelor statistici, peste 40% dintre adulți sforăie iar acest obicei involuntar poate să distrugă nopțile celor din jur fără dar și poate. Există câteva sfaturi care vă vor ajuta să scăpați de sforăit sau măcar să-l ameliorați cât de cât pentru că în realitate, durează ani de zile până să eliminați complet și permanent din viețile voastre această problemă.

Cum să scapi de sforăit

  1. Folosește pernele ortopedice. Aceste perne reușesc să mențină poziția capului corectă în timpul somnului astfel încât căile respiratorii să rămână într-o poziție normală. Poți cumpăra perne ortopedice la preturi avantajoase de la Catena, sau farmacia inimii cum se mai spune.
  2. Evită să consumi alcool seara. Din cauza alcoolului, căile respiratorii or să se astupe mult mai des și mult mai tare. Este lucru știut faptul că cei care consumă alcool în cantități destul de mari ajung să aibă probleme cu sforăitul mai devreme sau mai târziu.
  3. Evită să consumi sucuri dulci seara. În special înainte de culcare. Nu știu dacă ați observat dar vă rămâne în gât un fel de clei, plus senzația de sete. Acele secreții vor favoriza destul de mult sforăitul așa că după orele 21 este indicat să bei doar apă plată, nici măcar minerală.
  4. Încearcă să îți schimbi poziția. Vei observa că dacă o să dormi pe-o parte nu o să mai sforăi. Bine, cei din jur vor observa chestia asta, tu mai puțin. În realitate nimeni nu-și dă seama că sforăie pentru că dacă sforăie doarme. Și nimeni nu este conștient de ce face în momentul în care doarme.
  5. Investește într-un umidificator. Aerul foarte uscat din interiorul camerei este foarte favorabil sforăitului. Știu, este o investiție, aceste aparate nu sunt chiar ieftine însă dacă nu vrei să mai ai probleme cu iritarea mucoasei nazale pe timpul nopții, este necesar.

Acestea sunt cele mai importante 5 sfaturi care te vor ajuta mai mult ca sigur să scapi de sforăit. Poate că nu se va întâmpla chestia asta peste noapte dar sunt sigur că de-a lungul timpului, dacă te vei ține de treabă, această problemă va dispărea în totalitate.

Articole Recomandate

(P) TUTOTIAL – Cum să găsești rapid chirie ieftină în București În momentul în care începi să cauți apartamente de închiriat în București, sau garsoniere, sau case, sau chiar garaje ca să ducem lucrurile la extrem ...
Despre sarcină și garderobă Cred că nu există sentiment mai frumos decât faptul că aștepți un copil. Orice femeie visează să devină mamă mai devreme sau mai târziu, este în natur...
Cum să te pregătești astfel încât să iei orice examen cu brio la facultate Sesiunile din facultate sunt destul de stresante, cel puțin pentru cei care vor să facă ceva în viață cu propriile forțe și au pus burta destul de ser...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here