SHARE
UNFORTUNATELY APP HAS STOPPED

Nimic nu e mai enervant decât să vrei să folosești o aplicație și să primești eroarea UNFORTUNATELY APP HAS STOPPED. Evident de multe ori această eroare apare și în momentul în care folosim de minute bune aplicația cu pricina și în cele ce urmează veți vedea cum puteți scăpa de ea.

Cum să scapi de eroarea UNFORTUNATELY APP HAS STOPPED

  1. Restartează telefonul – dă-i o resetare ușoară din soft, e o metodă foarte simplă și eficientă pentru a mai pune la punct erorile din sistem. Oricum e recomandat să-ți restartezi telefonul la câteva zile pentru a evita genul acesta de probleme. După resetare s-ar putea să ai plăcuta surpriză să fi scăpat de eroarea UNFORTUNATELY APP HAS STOPPED.
  2. Clear app data și clear app cache – în momentul în care ai o prolemă cu o anume aplicație, mergi la settings – applications – application manager – mergi la tab-ul All și caută acolo în listă aplicația care primește eroarea UNFORTUNATELY APP HAS STOPPED. Acolo ai două opțiuni: clear app cache și clear app data. Începe cu clear cache pentru a scăpa de datele stocate pentru pornirea mai rapidă a aplicației în momentul lansării. Clear data va șterge toate datele stocate în aplicație, fișiere, parole, conturi, apelează la această soluție doar dacă nu funcționează clear cache.
  3. Dezinstalează și instalează aplicația – dacă aplicația cu pricina nu este una instalată de producător, încearcă să o dezinstalezi și să o instalezi din nou din Google Play Store. Tot ce trebuie să faci este să deschizi aplicația Play Store și să mergi la My Apps pe banda din stânga. Caută acolo aplicația cu pricina și dă-i uninstall. Apoi, caut-o în același magazin și reinstaleaz-o.
  4. Resetează telefonul la setările din fabrică. Dacă este o aplicație crucială de care ai mare nevoie și care-ți dă mereu eroarea UNFORTUNATELY APP HAS STOPPED, dacă metodele de mai sus nu dau roade de niciun fel, trebuie să dai o resetare a telefonului la setările din fabrică. Dacă te decizi să faci acest lucru, nu uita să îți salvezi documentele importante într-un cont de Dropbox sau ceva de genul.

Articole Recomandate

Vrei să ascunzi ceva în telefon? Fii atent la această funcție specifică Huawei H... Dacă ai un telefon Android, există câteva modalități de a ascunde anumite date: muzică, poze, filme, documente text, etc. Ei bine, telefonul Honor al ...
Cum elimini bara Google Search pe telefoanele Android Google are un obicei de enervant prin care obligă utilizatorii de telefoane/tablete Android să folosească serviciile/aplicațiile lor. Acesta este și m...
Cum calibrezi busola pe telefonul Android? Tuturor ni s-a întâmplat chestia asta, să încerci să folosești GPS-ul și aplicația să nu te îndrume către direcția potrivită, să se miște aiurea sau d...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here