Home Editorial Se vor micșora display-urile telefoanelor mobile în următorii ani?

Se vor micșora display-urile telefoanelor mobile în următorii ani?

1678
0
display-urile telefoanelor

Cu toții iubim telefoanele cu ecrane generoase. Putem privi clipuri mult mai comod, filmele parcă sunt mai frumoase și jocurile mai distractive. De asemenea, cei care folosesc telefoanele în scopuri productive cu siguranță au nevoie de ecrane cât mai mari. Dar se vor micșora display-urile noastre cele de toate zilele în următorii ani? Ei bine, eu nu cred că posibil și am să vă spun de ce.

Tehnologia avansează și apar design-uri din ce în ce mai lipsite de margini pentru aceste ecrane precum cele Samsung Galaxy S9 sau S9+. Acolo avem un display clasic pe un telefon oarecum mai mic. Cu cât va exista mai puțin plastic în jurul display-ului cu atât spațiul va fi mai optimizat și se va putea micșora dimensiunea telefonului. Tehnologia bateriilor se va dezvolta de asemenea, ceea ce înseamnă că pe viitor vom vedea rezoluții mai bune pe ale noastre ecrane. Bateriile vor deveni mai mici și mai puternice.

Deși nimeni nu poate intui trendul display-urilor, dacă se vor micșora sau nu, un lucru este sigur: ce-i peste 6 inci dimensiune e greu de cărat. Telefoanele cu display-uri de peste 6 inci sunt grele și incomode. Cei care au mâini micuțe nu le pot opera cu una singură și așa mai departe. Cred că s-a ajuns la un nivel pe piață în care dispozitivele vor stagna ani buni. Nu văd fezabilă nici întoarcerea la ecrane de 4 inci întrucât acelea nu sunt deloc confortabile. Probabil dimensiunea clasică de 5-5.5 inci maxim va rămâne un etalon mult timp de aici înainte, micșorându-se eventual dimensiunea telefoanelor prin implementarea de ecrane din margine în margine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here