Home Tutoriale Cum poți scoate la imprimantă SMS-urile

Cum poți scoate la imprimantă SMS-urile

1997
0
imprimantă

Deși trăim într-o societate care încearcă pe cât posibil să reducă consumul de hârtie, din motive ecologice, există situații în care vei fi nevoit să scoți la imprimantă mesajele din telefonul Android. Vei vedea în acest articol cum poți face acest lucru.

Există mai multe metode prin intermediul cărora poți face acest lucru, inclusiv poți trimite mesajele pe e-mail sau le poți salva în PC, însă astăzi vom discuta doar despre metoda directă, cum le poți imprima direct din telefon.

Din moment ce aplicațiile de mesagerie NU au opținea PRINT, cel mai simplu este să faci screenshot apoi să trimiți imaginea respectivă unei imprimante care are Wi-Fi.

În primul rând, asigură-te că telefonul tău este conectat la imprimanta Wi-Fi. De asemenea, asigură-te că imprimanta are suficientă hârtie în tăviță astfel încât procesul de printare să nu fie întrerupt. Așadar, mergi la Settings, Connectivity, caută meniul Print, acolo vei putea să găsești imprimanta Wireless pe care vrei să o folosești.

Acum, tot ce trebuie să faci este să mergi la mesajele din aplicații ori SMS-urile pe care vrei să le printezi și să începi să le faci screenshot-uri. La majoritatea telefoanelor Android, poți face screenshot apăsând simultan butonul POWER și Volume Down.

Pozele vor fi salvate într-o galerie de imagini separată în galeria de imagini a telefonului, denumită în 99% din cazuri SCREENSHOTS. Tot ce trebuie să faci acum este să selectezi pozele cu mesaje și să le dai SHARE, apoi să selectezi pictograma Print din meniul care apare ulterior.

Evident, nu uita să selectezi imprimanta wireless din secțiunea Printer. Și cam acesta este tutorialul. Pentru cei care au mai butonat un telefon Android nu este deloc dificil, însă sper să fie un tutorial de folos celor care sunt mai începători.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here