Home Tutoriale Cum poți afla ce versiune Android are telefonul tău?

Cum poți afla ce versiune Android are telefonul tău?

625
0

Sistemul de operare Android are ani buni de când este printre noi și periodic primește câte un update. Cam o dată pe an avem parte de o versiune nouă care aduce atât îmbunătățiri semnificative și funcții noi, dar și un nou look. Întrebarea de bază este cum poți să vezi ce fel de versiune Android are telefonul tău? Acest lucru îl vom arăta astăzi prin intermediul acestui mic tutorial.

Înainte să discutăm despre versiuni de Android, să discutăm puțin despre ultima versiune existentă. Ei bine, astăzi cel mai nou Android este cel cu nr. 13, lansat în septembrie 2022. Un număr cu noroc pentru unii, probabil pentru cei care l-au primit la update gratuit, cu ghinion pentru cei cu telefoane mai vechi care sunt blocați cu versiunea 12 până la adânci bătrâneți.

Cum poți afla ce versiune Android are telefonul tău

  1. Mergi la secțiunea About Phone din menul SETTINGS
  2. Caută și accesează secțiunea Software Information

În secțiunea Software Information vei găsi rubrica Android Version așa cum apare în imaginile de mai jos. BONUS – dacă apeși de 5-6 ori rapid pe rubrica Android Version vei avea parte de o mică sirpriză 🙂

Previous articleCum poți scoate la imprimantă SMS-urile
Next articleTon de apel separat pentru anumite persoane – SETĂRI pentru telefoanele Android
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here