Home Tutoriale Cum poți face un telefon Android vechi să se miște mai repede?

Cum poți face un telefon Android vechi să se miște mai repede?

182
0

Telefoanele Android pe măsură ce îmbătrânesc, încep să se miște din ce în ce mai greu. Mulți cred într-o conspirație conform căreia cei de la Google încetinesc intenționat telefoanele prin update-uri astfel încât utilizatorii să fie nevoiți să-și cumpere altele, însă în realitate nu există nicio dovadă pentru astfel de afiirmații. Se întâmplă exact ca în cazul calculatoarelor, laptopurilor, odată cu trecerea timpului devin depășite, nu mai suportă aplicațiile de ultimă generație, jocurile, și încep ele în sine să se miște greoi.

Ei bine, în cele ce urmează vom vedea câteva soluții salutare pentru telefoanele Android mai vechi, prin intermediul cărora le putem face să se miște mai repede oleacă.

Cum poți face un telefon Android vechi să se miște mai repede?

1. Dezinstalează toate aplicațiile pe care nu le folosești. De ce? Pentru că multe pot rula în fundal și-ți îngreunează întreg telefonul. Ai fi surprins câte face o aplicație uitată în telefon deși nimeni nu mai are nevoie de ea.

SETTINGS – APPS – SELECTEZI APLICAȚIA – UNINSTALL

2. Limitează numărul de procese din background. Acest lucru va ajuta destul de mult pentru că memoria telefonului nu va mai fi suprasolicitată. Una e să ruleze în fundal 4 procese și alta e să ruleze 10, e ca la un calculator care rulează 10 programe în același timp, versus un calculator care rulează doar 4 programe în același timp.

SETTINGS – DEVELOPER OPTIONS – BACKGROUND PROCESS LIMIT – 4 PROCESSES

3. Dezactivează animațiile. O să vezi că dintr-o dată, telefonul tău începe să se miște mult mai rapid. Animațiile în combinație cu telefoanele vechi sunt un dezastru.

SETTINGS – DEVELOPER OPTIONS – WINDOW ANIMATION SCALE + TRANSITION ANIMATION SCALE – LE TRECETI PE OFF, ANIMATION OFF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here