Home Tutoriale Cum poți bloca un număr de telefon pe telefonul tău Android

Cum poți bloca un număr de telefon pe telefonul tău Android

37136
11

Ca să poți bloca un număr de telefon care te enervează, care te bâzâie sau de care pur și simpli nu-ți dă pace, pe un telefon Android ai două variante, în funcție de versiunea sistemului de operare bineînțeles. Așadar, poți să blochezi anumite numere de telefon din meniul Android sau poți să folosești o aplicație de genul Call Blocker pentru a scăpa de apelurile și mesajele SMS foarte insistente.  Să discutăm despre fiecare variantă în parte.

Cum blochezi un număr de telefon din meniul telefonului Android (Android 6.0.1 Marshmallow)

 • Mergi la LOG, la ultimele apeluri primite
 • Selectează un apel din lista celor primite
 • Selectează MORE în colțul dreapta sus
 • Alege Block/unblock number.

block-call

Odată ce veți întreprinde acești patru pași destul de simpli, acel număr de telefon nu o să vă mai poată suna sau trimite mesaje text. Dar ce faci atunci când te sună cu număr privat? Ei bine, atunci intră în funcțiune aplicația Call Blocker sau orice altceva găsiți la îndemână. Sunt foarte multe aplicații de genul în Play Store, eu am ales-o pe aceasta pentru că are un rating de 4.6 din 5, ceea ce înseamnă că oamenii sunt foarte mulțumiți de ea.

Pentru a bloca apelurile private, tot ce trebuie să faceți este să mergeți la setările aplicației și să bifați acea opțiune. Cam acestea ar fi singurele soluții pe care le aveți la îndemână pentru a putea scăpa de telefoanele nedorite. Ar mai fi de precizat că ce vehiculează unii pe internet că poți să scapi de un anumit număr de telefon dacă suni la operatorul de telefonie mobilă, este o bazaconie. Nu o să vă bage nimeni în seamă, indiferent de compania de telefonie mobilă de care aparțineți.

call-blocker

UPDATE: Aplicația Calls Blacklist, cu care poți bloca și SMS-uri

Pentru că unii dintre voi ați cerut în mod expres și o aplicație care să blocheze SMS-urile, nu doar apelurile cu număr la vedere sau privat, iată că aducem astăzi în prim plan Calls Blacklist. Este bineînțeles o aplicație gratuită ale cărei funcții avansate vor trebui deblocate contra cost. Din fericire, ce ne interesează pe noi nu necesită nici un ban în plus. Astfel, cu această aplicație poți bloca numerele private, numerele pe care nu le ai în agendă, SMS-urile provenite de la numere de telefon din afara agendei sau de la anumite numere puse pe lista neagră. 

Previous articleAi o tabletă veche cu care consideri că nu mai ai ce face? Iată 5 idei destul de interesante
Next articleDe ce uităm mereu de uleiul pentru cutia de viteze?
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

11 COMMENTS

 1. Cum blochezi sms pe un android 6.0.1?
  Samsung galaxy S5 nu blocheaza sms-uri si nu am gasit nici o aplicatie care sa faca asta pentru android 6.0.1

  • în tutorialul de mai sus este folosit un telefon Samsung Galaxy J5 2016 cu Android 6.0.1. După cum vezi, ai opțiunea să blochezi fie prin meniul telefonului fie prin aplicație. Evident, este nevoie să existe numărul respectiv în agendă. Altfel, poți bloca prin aplicațiile care au opțiunea de a bloca Private Numbers

 2. Si eu folosesc tot un J5 (2016) si blocarea sms-urilor din meniu nu functioneaza. Ma si intreb de ce or mai fi pus-o acolo… sau intre timp a aflat cineva vreo smecherie?

 3. Cum pot bloca un număr de pe un telefon Android 2/3 G Vonino fiindcă ce indicați sunt aici nu este pe acel telefon ma refer _____ aplicația Log care nu stiu in setări sa apară ma puteți îndruma sa blokezi un numar care ma tot agasează …

 4. Daca poti dovedi ca cineva te hartuieste prin telefon, blocarea numarului de telefon la nivel de operator nu este o bazaconie.Acesta chiar poate pierde numarul respectiv daca il foloseste in mod abuziv, scrie chiar in conditiile contractuale ale operatorilor de telecomunicatii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here