SHARE
informația

După cum știm, informația este de departe cea mai puternică armă din lume. Ei bine, cei care dețin informații pot să-și aducă în buzunare destul de mulți bani.

Cum este posibil așa ceva? Ei bine, mediul online a devenit în ultimii ani un suport tot mai bun pentru comerț dar și pentru speculă. Cei care reușesc să speculeze anumite piețe reușesc să facă bani frumoși, ajutați fiind de către informațiile pe care le dețin.

Haideți să dăm câteva exemple clare, cum anume te poate ajuta informația să speculezi și să câștigi efectiv bani. Cu siguranță sunteți în cunoștință de cauză dacă nu sunteți chiar străini de mediul online. Rămâne la aprecierea voastră dacă vreți să încercați sau nu.

Cum îți poate aduce informația un venit suplimentar?

  1. Pariurile sportive – după cum știm, pariurile sportive reprezintă o activitate destul de răspândită pe meleagurile noastre. Problema e că multă lume joacă, multă lume dorește un câștig, însă numai o mică parte dintre aceștia reușesc să iasă pe plus la final de lună. De ce? pentru că cei care bagă bilete fără să se informeze temeinic în legătură cu meciurile jucate, pierd pe capete. Informația contează fantastic de mult în cadrul pariurilor sportive iar cei care o dețin, reușesc să câștige bani frumoși.
  2. Criptomonedele – piața crypto nu-i chiar așa de veche, însă din cauza faptului că în ultimii ani au apărut foarte multe criptomonede noi, a apărut și ideea de speculă. Cu criptomonedele se pot face bani în două moduri: fie prin minat, fie prin speculă adică prin achiziția de monedă virtuală și vânzarea ei când aceasta crește ca valoare. Pentru că minarea implică niște costuri, niște investiții destul de mari, multă lume optează să facă bani cu specula. Pentru speculă însă, ai nevoie de informație. Trebuie să știi ce criptomonedă să cumperi și mai ales când să o vinzi astfel încât să ai de câștigat. Există de fapt și site-uri specializate în știri criptomonede.
  3. FOREX – sau după denumirea completă Foreign Exchange Market. Noi în România îi zicem direct bursă. Pe această bursă se poate tranzacționa orice, de la valută la acțiuni, mărfuri, etc. Ca și în cazul criptomonedelor, informația este crucială atunci când joci pe bursă. Dacă dăm drept exemplu acțiunile sau valuta, o să ai nevoie de foarte multe informații astfel încât să reușești să faci niște tranzacții aducătoare de profit. Din punctul meu de vedere, pe bursă trebuie să joace doar cei care știu foarte bine ce fac, oamenii care au experiență în trading, în intermedieri de diverse.

Acestea sunt cele mai importante trei metode de a face bani utilizând informația. Ținând cont de faptul că în ziua de azi cu toții suntem conectați la internet într-un fel sau altul (smartphone-PC-laptop-TV), dacă vom reuși să acumulăm informații corecte din surse sigure vom reuși cu siguranță să facem și ceva bani, totul online, din confortul casei noastre.

Articole Recomandate

Ești nașă la botez? Iată ce ai de cumpărat… Viața de nașă nu e deloc simplă și nici ieftină. Dacă ai acceptat să fii nașă la un botez trebuie să știi că vei avea destul de mult de umblat și dest...
Vrei sa inveti programare? La ce sa te astepti Daca ai avut dintotdeauna o pasiunea pentru partea tehnica si nu ai reusit sa urmezi insa o facultate in acest sens sau daca te intereseaza sa te repr...
Limbajul de programare JAVA – ce il face atat de popular si utilizat Un limbaj de programare considerat mai accesibil decat alternativele, JAVA se utilizeaza in dezvoltarea de aplicatii web, insa totodata se foloseste p...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here