Home Aplicatii Android Cum instalezi același cont de WhatsApp pe două telefoane diferite

Cum instalezi același cont de WhatsApp pe două telefoane diferite

1223
0
WhatsApp

WhatsApp tocmai a început să lanseze (în versiune beta) opțiunea de a vă conecta contul existent la o tabletă Android. Dacă aveți versiunea 2.22.25.8 beta atât pe telefonul Android, cât și pe tabletă, ar trebui să aveți opțiunea de a scana codul QR pe versiunea pentru tabletă a aplicației atunci când începeți să o configurați. Practic, acesta este același lucru cu utilizarea WhatsApp pe Windows sau Mac: telefonul rămâne dispozitivul principal, dar dispozitivele secundare sunt ușor independente și pot funcționa chiar dacă telefonul principal este offline.

Descarcă WhatsApp v2.22.25.8 beta de AICI.

Acest procedeu pentru tabletă Android funcționează și pe telefoane, dar trebuie să păcăliți WhatsApp să creadă că al doilea telefon este o tabletă. Iată cum faci asta.

  1. Asigură-te că telefonul principal are instalată versiunea v2.22.25.8 beta, că ești logat și că aplicația funcționează fără probleme pe acel dispozitiv Android.
  2. Pe cel de-al doilea telefon, activează Developer Options (Settings – About Phone unde apeși de multe ori acolo unde vezi scris Build Number, până o să-ți afișeze mesajul „You are now a developer”)
  3. Pe cel de-al doilea telefon mergi la Settings – System – Developer Options – Smallest width. Notează pe ceva numărul actual și înlocuiește cu cifra 600. Această setare va face sistemul de operare să creadă că dispozitivul este de fapt o tabletă.
  4. Instalează pe cel de-al doilea telefon WhatsApp v2.22.25.8. Deschide aplicația, stabilește limba, apasă Agree and continue iar în final vei vedea Link with your phone scris, alături de codul QR. Dacă îți apare un text în care îți scrie să te loghezi cu numărul de telefon, înseamnă că sistemul de operare nu a fost păcălit și va trebui să încerci un număr mai mare de 600 la Smallest width în Developer Options.
  5. Mergi la telefonul principal la optiunea Link Devces si o sa iti apara scannerul cu care vei putea scana QR codul de pe cel de-al doilea telefon.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here