Home Aplicatii Android Cum blochezi anumite e-mail-uri pe telefonul Android (Gmail)

Cum blochezi anumite e-mail-uri pe telefonul Android (Gmail)

1067
0
Gmail

Trăim în vremuri ultra tehnologizate, în care reclame din ce în ce mai ingenioase apar de la o lună la alta, reclame care au în spate inteligența artificială și algoritmi foarte avansați. Cu toate acestea, SPAM-ul pe e-mail încă își mai face simțită prezența. În cele ce urmează vom vedea pas cu pas cum putem face pentru a bloca anumite adrese de e-mail care ne bombardează cu SPAM-uri, ori newsletter de la care evident, lipsește butonul de dezabonare.

Cum blochezi anumite e-mail-uri pe telefonul Android

  1. Deschide aplicația Gmail
  2. Deschide un e-mail SPAM de care vrei să scapi
  3. Apasă meniul din trei puncte de lângă datele celui care vă trimite e-mail-ul
  4. Apasă butonul BLOCK

Este foarte simplu și foarte eficient. Se pare că SPAM-ul este încă eficient și foarte ieftin de implementat, însă cei de la Google au găsit această metodă pentru a ajuta utilizatorii să scape de conținut pe care nu și-l doresc.

ATENȚIE! Nu descărcați fișiere din e-mail-uri SPAM, nu accesați link-urile din cadrul acestora pentru că sunt șanse mari să vă treziți cu datele bancare furate apoi cu bani lipsă din conturi. Nu este de glumă cu mail-urile de tip SPAM, chiar și în cadrul acestui tutorial, când blocați pe cel care vă trimite SPAM, să nu accesați din greșeală link-uri din conținut.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here