Home Aplicatii Android Cum blochezi anumite e-mail-uri pe telefonul Android (Gmail)

Cum blochezi anumite e-mail-uri pe telefonul Android (Gmail)

539
0
Gmail

Trăim în vremuri ultra tehnologizate, în care reclame din ce în ce mai ingenioase apar de la o lună la alta, reclame care au în spate inteligența artificială și algoritmi foarte avansați. Cu toate acestea, SPAM-ul pe e-mail încă își mai face simțită prezența. În cele ce urmează vom vedea pas cu pas cum putem face pentru a bloca anumite adrese de e-mail care ne bombardează cu SPAM-uri, ori newsletter de la care evident, lipsește butonul de dezabonare.

Cum blochezi anumite e-mail-uri pe telefonul Android

  1. Deschide aplicația Gmail
  2. Deschide un e-mail SPAM de care vrei să scapi
  3. Apasă meniul din trei puncte de lângă datele celui care vă trimite e-mail-ul
  4. Apasă butonul BLOCK

Este foarte simplu și foarte eficient. Se pare că SPAM-ul este încă eficient și foarte ieftin de implementat, însă cei de la Google au găsit această metodă pentru a ajuta utilizatorii să scape de conținut pe care nu și-l doresc.

ATENȚIE! Nu descărcați fișiere din e-mail-uri SPAM, nu accesați link-urile din cadrul acestora pentru că sunt șanse mari să vă treziți cu datele bancare furate apoi cu bani lipsă din conturi. Nu este de glumă cu mail-urile de tip SPAM, chiar și în cadrul acestui tutorial, când blocați pe cel care vă trimite SPAM, să nu accesați din greșeală link-uri din conținut.

Previous articleFIND MY DEVICE – Ce este și cum funcționează
Next articlePoți instala Linux pe un telefon Android ca și aplicație?
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here