Home Aplicatii Android Cum blocam aplicatiile Android cu HEXLOCK

Cum blocam aplicatiile Android cu HEXLOCK

1166
0

Codurile PIN sunt o masura de securitate vitala atunci cand vrem sa ne protejam aplicatiile si datele personale, insa vine un moment in care iti doresti un nivel de securitate superior, cand doresti mai mult de cat un simplu cod PIN. Ei bine, HEXLOCK iti ofera exact acest lucru, protectia aplicatiilor prin intermediul unei parole.

Cu HEXLOCK instalat, nu trebuie sa mai introduci codul PIN sau security pattern de fiecare data cand vrei sa pornesti aplicatia pentru vreme, dar aplicatiile importante precum mail, mesajele text, vor fii protejate de eventualii vizitatori nepoftiti.

Cum setam HEXLOCK

Cand pornesti aplicatia pentru prima data ti se va cere sa alegi un cod PIN sau pattern. Alege ceea ce consideri ca ti se potriveste mai bine. Confirma una din cele doua variante si poti incepe sa alegi care aplicatii sa fie protejate de HEXLOCK. Tot ce trebuie sa faci este sa activezi butoanele de ON si OFF.

androidpit-hexlock-settings-w782

Optiuni HEXLOCK

HEXLOCK lucreaza sub forma de profile: home, work, party si as amai departe, fiecare profil cu parolarea anumitor aplicatii bineinteles. Poti schimba aceste profile intre ele pentru a te asigura ca atunci cand esti acasa ai mai putine aplicatii parolate de cat atunci cande de exemplu te duci la o petrecere, unde nu stii niciodata cine poate pune mana pe telefonul tau. Evident, puteti crea si profile noi.

Sunteti liberi sa instalati HEXLOCK si sa va jucati putin cu el, mare grija ce parole puneti, nu le uitati pentru ca sofrul are si protectie la dezinstalare. E foarte posibil sa va treziti ca nu mai puteti dezinstala aplicatia, asa ca mare grija cu codul PIN sau pattern.

Din punctul meu de vedere, este una dintre cele mai bune aplicatii de acest gen free de pe piata si cu siguranta vom reveni cu detalii ulterioare despre aceasta.

 

Previous articleDe unde cumparam inele de logodna din aur alb
Next article5 motive pentu care Samsung ar trebui sa nu mai fabrice telefoane
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here