Home Aplicatii Android Clean Master

Clean Master

1518
0

Clean Master este una dintre cele mai bune aplicatii mobile pentru Android creata in ultimii ani, cu peste 400.000.000 downloads la activ. Este aplicatia perfecta in momentul in care observati ca telefonul incepe sa aiba lag si sa raspunda greu la comenzi, incepe sa se incinga mai mult de cat normal si cu ajutorul careia puteti elibera din spatiu in momentul in care va confruntati cu lipsa de spatiu liber pentru poze sau muzica.

Aceasta aplicatie face multe, insa printre principalele atuuri putem sa enumeram eliberarea spatiului de pe cardul SD, elibereaza memoria RAM, mareste durata de viata a bateriei, opreste supraincalzirea si protejeaza dispozitivul de virusi sau aplicatii cu vulnerabilitati. Este foarte usor de folosit si cu siguranta va va fi de un real folos.

Am observat faptul ca romanii instaleaza pe telefon o gramada de aplicatii care ingreuneaza functiile acestuia foarte mult. Le instaleaza pur si simplu de curiozitate sau din gresala. Suntem tara in care oamenii isi cumpara telefoane de 2000 de lei doar pentru Facebook si atat. in rest, habar nu au sa instaleze o aplicatie macar si nu trebuie sa ne ferim sa o spunem. Este o porblema care poate fi rectificata si isi are radacinile adanc infipte in educatie.

Telefonul mobil trebuie sa fie un dispozitiv care ne ajuta si care este direct proportional cu puterea noastra de cumparare sau de nevoile noastre. De asemenea, trebuie sa invatam sa il folosim cat de cat iar in acest mod invatam si cum sa avem grija de “sanatatea” acestuia. Niciodata nu trebuie sa instalati aplicatii despre care nu cunoasteti infromatii sau de care nu sunteti convins ca va folosesc.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here