Home Aplicatii Android Cele mai bune aplicatii Android pentru email

Cele mai bune aplicatii Android pentru email

1866
0

Desi emailul este printre noi de ani buni, a ramas acelasi, nu s-a schimbat principiul prea mult si culmea, a ramas una dintre modalitatile principale de comunicare intre oameni. A devenit atat de popular incat iti e greu sa il mai organizezi , asa ca va ajutam cu cele mai bune aplicatii pentru gestionat emailuri.

Per total, exista foarte multe aplicatii pentru gestionat emailuri, numai Google are doua, asa ca va puteti alege din lista de mai jos aplicatia care va place cel mai mult, nu se poate sa nu fiti intersati macar de una.

GMAIL

Gmail este cel mai popular client de mail din lume la ora actuala, cred ca ar fii si dificil sa spui ca nu te poti familiariza cu el. Aceasta aplicatie se lauda cu noua functie de unificare a inboxului, asa ca poti sa verifici mailurile de pe mai multe conturi in acelasi timp.

androidpit-gmail-app-w782

INBOX by Gmail

Userii foarte activi probabil ca vor ramane la Gmail, insa Inbox este o alternativa destul de potrivita pentru cei care vor mai multa automatizare in ceea ce priveste “curgerea” mesajelor. Aplicatia merge mai departe ca Gmail in ceea ce priveste sortarea automata a mesajelor si decine cat de important este fiecare mail in parte.

androidpit-inbox-by-gmail-app-w782

MAILBOX            

Mailbox include foarte multe setari (precum snooze) ce au fost copiate de multe alte aplicatii si se bazeaza pe o interfata intuitiva ce te ajuta destul de mult. Prin cateva gesturi scapi de mesaje si astfel inboxul tau este mereu curat. Mai mult, Mailbox are functia de Snooze, adica primesti notificarile numai de la mesajele importante.androidpit-mailbox-app-w782

OUTLOOK 

 

Nu puteam sa nu includem clasicul outlook in al nostru top. OneDrive si calendarul Outlook sunt integrate, asa ca utilizatorii Microsoft sunt cei mai multumiti de aceasta aplicatie. Tabul Focus iti permite sa vizualizezi numai mailurile importante, asa ca scapi foarte simplu de notificarile neimportante.

 

 

Previous articleLG G Stylo – pret, data lansarii, specificatii
Next articleJocuri Android noi pentru luna Iunie
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here