Home Tutoriale Cum ajungi la fișierele descărcate de pe net în telefonul tău Android

Cum ajungi la fișierele descărcate de pe net în telefonul tău Android

20486
1
fișierele descărcate

Știu că pare un subiect copilăros, însă mie unul mi se întâmplă deseori să descarc diverse fișiere de pe net în telefon apoi să nu le mai găsesc, sau să le găsesc după ce caut după ele o groază. Mai mult ca sigur mulți dintre voi v-ați întrebat măcar o dată cum ajungi la fișierele descărcate de pe net în telefonul tău Android? Iată un fel de tutorial pentru începători sau pentru cei care nu sunt atât de avansați în cunoștințe despre sistemul de operare Android.

Fișierele descărcate prin intermediul aplicațiilor de mesagerie de gemul WhatsApp sau Facebook Messenger sunt stocate în arhivele aplicațiilor, așa că în cele ce urmează ne vom referi strict la fișierele descărcate prin intermediul browserelor de internet.

Cum ajungi la fișierele descărcate de pe net în telefonul tău Android

În primul rând, ai nevoie de un file manager. Samsung de exemplu are unul încorporat, îl găsim în folderul Samsung, MyFiles. Poți folosi însă Total Commander, sau orice altă aplicație de acest gen. Haideți să vedem cât de simplu este de folosit Total Commander.

 

În linii mari, Total Commander este o aplicație super simplu de folosit. O deschideți, căutați folderul DOWNLOADS și sortați fișierele în ordine cronologică pentru a a vea acces la ultimele documente descărcate. Atâta tot, dacă întâmpinați probleme lăsați comentarii mai jos și voi încerca să vă ajut în limita timpului disponibil.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here