Home Aplicatii Android Aplicatia Android History Eraser

Aplicatia Android History Eraser

1323
0

Telefoanele mobile din ziua de azi sunt niste dispozitive multifuncionale. Pe langa functia de telefon, acestea mai sunt folosite si pentru taskuri multimedia precum urmarirea de clipuri pe Youtube, Facebook, e-mail si asa mai departe. Cu timpul, acest istoric ce ramane “captiv” in telefon face ca telefonul sa functioneze din ce in ce mai greu, afectandu-i performantele.

History Eraser este genul de aplicatie de care ai nevoie. Aceasta sterge memoria cache inregistrata de fiecare aplicatie in parte, imbunatatind in acest mod performantele dispozitivului. Este o situatie win – win atunci cand te gandesti la faptul ca uneori, unele aplicatii inmagazineaza date cache pana la de 10 ori dimensiunea pe disc a aplicatiei in sine. De exemplu, 60 de aplicatii Android ocupa 260 de Mb spatiu pe disc, spatiu de care telefoanele mai batrane chiar au nevoie.

Pe langa stergerea de cache, aceasta aplicatie poate sa stearga si istoricul browserelor, Gmail, SMS, lista de apeluri, cautari pe Youtube si multe altele. In linii mari, aplicatia Android History Eraser este genul de aplicatie de care ai nevoie atunci cand stii ca instalezi foarte multe aplicatii. Pai 60 de aplicatii se strang intr-un smartphone la prima strigar doar cu cele de baza plus cateva absolut necesare precum Facebook, Gmail, Dropbox si asa mai departe. Cred ca un smartphone utilizat mai intens de o persoana care este si putin pasionata de acest domeniu, poate imnagazina cu usurinta peste 100 de aplicatii Android, iar la 100 de aplicatiii deja te apropii de jumatate de Gb de spatiu ocupat doar de memoria cache…

Recomand aceasta aplicatie tuturor celor care doresc sa aiba un smartphone cat mai snappy si mai curat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here