Home Aplicatii Android Cele mai simpatice aplicații destinate Valentine’s Day

Cele mai simpatice aplicații destinate Valentine’s Day

2155
0
Valentine's Day

Pentru că astăzi este celebra sărbătoare prin intermediul căreia, avem o ocazie în plus să ne manifestăm dragostea și simpatia pentru cel de lângă, am ales câteva aplicații specifice Valentine’s Day care vă vor ajuta să sărbătoriți așa cum se cuvine.

Este vorba despre niște widget-uri destul de interesante, despre aplicații ce țin socoteala în timp a relației voastre și nu în ultimul rând, despre aplicații cu ajutorul cărora puteți face niște colaje mai mult decât romantice.

Cele mai simpatice aplicații destinate Valentine’s Day

  1. Been Love Memory – este pur și simplu un fel de contor al zilelor relației dumneavoastră. Pe măsură ce zilele trec, ele se adună în această aplicație care după părerea mea este destul de simpatică. Adaugi poza ta și poza ei, numele vostru și cam atât. Lăsați zilele să curgă. Această aplicație are reminder pentru aniversare și mai important, un widget simpatic ce poate fi poziționat oriunde dorești, astfel încât să-ți aduci aminte oricând de persoana iubită.
  2. Love Collage – După cum spune și numele, este o aplicație cu ajutorul căreia puteți crea colaje interesante precum cel de mai jos. Opțiunile sunt destul de multe la număr, există un editor de imagine, abțibilduri (stickere) iar rezultatul îl puteți vedea și voi mai jos.
  3. Valentine’s Day Photo Collage – un alt editor de imagine destul de simplist cu ajutorul cărora veți putea aduce la viață niște poze simpatice cu dumneavoastră și cu iubita/iubitul dumneavoastră. Este o aplicație simplă, ușor de utilizat chiar și pentru cei mai în vârstă care niciodată nu ezită să-și arate dragostea dar care sunt de multe ori depășiți de tehnologia modernă.
Previous article3 jocuri anti stres extraordinare
Next articleȚi se pare că anumite iconițe de la aplicații sunt urâte? Iată cum poți să le schimbi cu unele mai frumoase
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here