SHARE
Valentine's Day

Pentru că doar o zi ne mai desparte de celebra sărbătoare prin intermediul căreia, avem o ocazie în plus să ne manifestăm dragostea și simpatia pentru cel de lângă, am ales câteva aplicații specifice Valentine’s Day care vă vor ajuta să sărbătoriți așa cum se cuvine. Este vorba despre niște widget-uri destul de interesante, despre aplicații ce țin socoteala în timp a relației voastre și nu în ultimul rând, despre aplicații cu ajutorul cărora puteți face niște colaje mai mult decât romantice.

Pentru că nu am pe nimeni, nu am putut să folosesc poze de cuplu așa că am ales să pun poza mea și poza unei prietene pe care am găsit-o la îndemână în telefon. Așadar, colajele și pozele de mai jos sunt pur întâmplătoare, nu reprezintă evidența unei relații cu persoana din fotografie.

Cele mai simpatice aplicații destinate Valentine’s Day

  1. Been Love Memory – este pur și simplu un fel de contor al zilelor relației dumneavoastră. Pe măsură ce zilele trec, ele se adună în această aplicație care după părerea mea este destul de simpatică. Adaugi poza ta și poza ei, numele vostru și cam atât. Lăsați zilele să curgă. Această aplicație are reminder pentru aniversare și mai important, un widget simpatic ce poate fi poziționat oriunde dorești, astfel încât să-ți aduci aminte oricând de persoana iubită.
  2. 2. Love Collage – După cum spune și numele, este o aplicație cu ajutorul căreia puteți crea colaje interesante precum cel de mai jos. Opțiunile sunt destul de multe la număr, există un editor de imagine, abțibilduri (stickere) iar rezultatul îl puteți vedea și voi mai jos.
  3. Valentine’s Day Photo Collage – un alt editor de imagine destul de simplist cu ajutorul cărora veți putea aduce la viață niște poze simpatice cu dumneavoastră și cu iubita/iubitul dumneavoastră. Este o aplicație simplă, ușor de utilizat chiar și pentru cei mai în vârstă care niciodată nu ezită să-și arate dragostea dar care sunt de multe ori depășiți de tehnologia modernă.

Articole Recomandate

7 aplicații nefolositoare pe care Google ni le bagă pe gât și nu ne lasă să le d... Orice telefon Android ai cumpăra, mereu există aplicații preinstalate ba de producători, ba de Google. Partea nasolă este că aceste aplicații ocupă sp...
YouTube Android – 2 lucruri enervante până la ridicol Băi cumetrașilor, ăștia de la YouTube au luat-o pe arătură cu aplicația lor Android. Nu știu dacă sunt singurul enervat la culme de unele aspecte, îns...
Dimly – aplicația Android care nu-ți alungă somnul dacă folosești telefonu... Știm cu toții faptul că atunci când folosim telefoanele mobile noaptea, înainte de culcare, lumina albastră ne alungă somnul. Sunt teste, studii făcut...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here