SHARE
Valentine's Day

Pentru că doar o zi ne mai desparte de celebra sărbătoare prin intermediul căreia, avem o ocazie în plus să ne manifestăm dragostea și simpatia pentru cel de lângă, am ales câteva aplicații specifice Valentine’s Day care vă vor ajuta să sărbătoriți așa cum se cuvine. Este vorba despre niște widget-uri destul de interesante, despre aplicații ce țin socoteala în timp a relației voastre și nu în ultimul rând, despre aplicații cu ajutorul cărora puteți face niște colaje mai mult decât romantice.

Pentru că nu am pe nimeni, nu am putut să folosesc poze de cuplu așa că am ales să pun poza mea și poza unei prietene pe care am găsit-o la îndemână în telefon. Așadar, colajele și pozele de mai jos sunt pur întâmplătoare, nu reprezintă evidența unei relații cu persoana din fotografie.

Cele mai simpatice aplicații destinate Valentine’s Day

  1. Been Love Memory – este pur și simplu un fel de contor al zilelor relației dumneavoastră. Pe măsură ce zilele trec, ele se adună în această aplicație care după părerea mea este destul de simpatică. Adaugi poza ta și poza ei, numele vostru și cam atât. Lăsați zilele să curgă. Această aplicație are reminder pentru aniversare și mai important, un widget simpatic ce poate fi poziționat oriunde dorești, astfel încât să-ți aduci aminte oricând de persoana iubită.
  2. 2. Love Collage – După cum spune și numele, este o aplicație cu ajutorul căreia puteți crea colaje interesante precum cel de mai jos. Opțiunile sunt destul de multe la număr, există un editor de imagine, abțibilduri (stickere) iar rezultatul îl puteți vedea și voi mai jos.
  3. Valentine’s Day Photo Collage – un alt editor de imagine destul de simplist cu ajutorul cărora veți putea aduce la viață niște poze simpatice cu dumneavoastră și cu iubita/iubitul dumneavoastră. Este o aplicație simplă, ușor de utilizat chiar și pentru cei mai în vârstă care niciodată nu ezită să-și arate dragostea dar care sunt de multe ori depășiți de tehnologia modernă.

Articole Recomandate

TOP aplicații Android cu care poți să faci bani Toată lumea vrea să facă bani în ziua de azi, mai ales cu telefoanele mobile ce au ajuns să aibă o putere de procesare destul de mare. Eu de exemplu a...
4 aplicații pentru un selfie mai reușit, perfect Da, suntem o nație de narcisiști. Dar dacă suntem, de ce să nu ducem lucrurile la extrem? Vom vedea în cele ce urmează câteva aplicații mai mult decât...
TOP 3 launchere pentru începutul lui 2017 Pentru că sistemul de operare Android și-a câștigat deja un renume pentru ușurința cu care poate fi customizat, în cele ce urmează vom discuta despre ...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here