Home Tutoriale Ți se pare că anumite iconițe de la aplicații sunt urâte? Iată...

Ți se pare că anumite iconițe de la aplicații sunt urâte? Iată cum poți să le schimbi cu unele mai frumoase

6671
1
iconițe de la aplicații

Din păcate, atunci când vine vorba despre gusturile oamenilor în materie de design, acestea sunt foarte diferite. Din această cauză, e posibil ca unora să le placă designul iconițelor de la aplicațiile Android cu care developerii decid să iasă la înaintare, altora nu. Vom vedea în continuare cum poți face să schimbi iconițele aplicațiilor care nu-ți plac, în ideea că vei reuși să transformi telefonul tău într-un dispozitiv pe care-l iubești 100%.

În cele ce urmează nu vum apela la un launcher diferit (launcherele sunt capabile să schimbe iconițele aplicațiilor) ci vom folosi Awesome Icons.

Awesome Icons este o aplicație destul de simplă ce-ți permite schimbi iconițele aplicațiilor din telefon foarte simplu. Selectezi o aplicație, o iconiță și un nume iar Awesome Icons îți creează o nouă scurtătură pe home screen pe lângă cea pe care o folosește deja aplicația cu pricina.

Când deschizi Awesome Icons, primul lucru pe care-l vezi sunt aplicațiile din telefon alături de iconițele lor specifice, venite prin interfața TouchWizz (pentru cei cu telefoane Samsung). Acum, ai două opțiuni, fie schimbi iconița aplicației cu o poză din telefon, fie poți să alegi un pachet de iconițe disponibil gratuit. Aceste pachete de iconițe se instalează separat și mai mult ca sigur vei găsi în ele o iconiță care să fie pe placul tău.

La final, aș vrea să vă recomand să folosiți mai întâi un launcher dacă aveți de gând să schimbați mai mult de o iconiță în cazul în care discutăm despre o aplicație de sistem. Aveți aici cele mai interesante 3 launchere pentru începutul lui 2017 și e foarte posibil ca unul dintre acestea să se potrivească gusturilor dumneavoastră.

1 COMMENT

  1. Ai “dat cu bata in balta”. La inceput spui ca nu vom folosi launchere sa schimbam iconite, la sfarsit recomanzi intai un launcher. Pai daca instalam launcher, ce rost mai are aplicatia Awesome Icons? Putem schimba iconitele din launcher, nu? Si e chiar mai simplu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here