SHARE
iconițe de la aplicații

Din păcate, atunci când vine vorba despre gusturile oamenilor în materie de design, acestea sunt foarte diferite. Din această cauză, e posibil ca unora să le placă designul iconițelor de la aplicațiile Android cu care developerii decid să iasă la înaintare, altora nu. Vom vedea în continuare cum poți face să schimbi iconițele aplicațiilor care nu-ți plac, în ideea că vei reuși să transformi telefonul tău într-un dispozitiv pe care-l iubești 100%.

În cele ce urmează nu vum apela la un launcher diferit (launcherele sunt capabile să schimbe iconițele aplicațiilor) ci vom folosi Awesome Icons.

Awesome Icons este o aplicație destul de simplă ce-ți permite schimbi iconițele aplicațiilor din telefon foarte simplu. Selectezi o aplicație, o iconiță și un nume iar Awesome Icons îți creează o nouă scurtătură pe home screen pe lângă cea pe care o folosește deja aplicația cu pricina.

Când deschizi Awesome Icons, primul lucru pe care-l vezi sunt aplicațiile din telefon alături de iconițele lor specifice, venite prin interfața TouchWizz (pentru cei cu telefoane Samsung). Acum, ai două opțiuni, fie schimbi iconița aplicației cu o poză din telefon, fie poți să alegi un pachet de iconițe disponibil gratuit. Aceste pachete de iconițe se instalează separat și mai mult ca sigur vei găsi în ele o iconiță care să fie pe placul tău.

La final, aș vrea să vă recomand să folosiți mai întâi un launcher dacă aveți de gând să schimbați mai mult de o iconiță în cazul în care discutăm despre o aplicație de sistem. Aveți aici cele mai interesante 3 launchere pentru începutul lui 2017 și e foarte posibil ca unul dintre acestea să se potrivească gusturilor dumneavoastră.

Articole Recomandate

Ți se consumă prea repede bateria? Iată 4 probleme și 4 soluții Bateria consumată prea repede, încărcarea foarte lentă, aplicații care se blochează sunt câteva dintre problemele telefoanelor cu Android care au circ...
Cum scapi de eroarea SCREEN OVERLAY DETECTED Așadar, primești mesajul SCREEN OVERLAY DETECTED și nu știi ce să faci. Astăzi vom discuta despre această problemă și vom vedea cum poate fi ea neutra...
Cele mai bune metode pentru customizarea completă a telefonului Android Sistemul de operare Android iese în evidență prin posibilitatea de customizare, nu este atât de restrictiv precum iOS. Mai mult ca sigur acest aspect ...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here