Home Jocuri Android 3 jocuri anti stres extraordinare

3 jocuri anti stres extraordinare

7682
0
jocuri anti stres

În societatea modernă, există zile în care stresul atinge cote maxime. Avem parte de stres acasă, în trafic, la joburile din ce în ce mai instabile și mai pline de atribuții. După cum știm cu toții stresul acumulat este cauza celor mai multe boli în ziua de azi așa că în cele ce urmează vom discuta despre 3 jocuri simple care vă vor ajuta să mai eliberați un pic din stresul de zi cu zi.

Eu unul numesc jocurile de mai jos niște jocuri anti stres, care-ți pun mintea la contribuție și te rup oarecum de realitatea stresantă din viața de zi cu zi.

3 jocuri anti stres extraordinare

  1. Hocus – Tot ce trebuie să faci în acest joc este să te lupți cu iluziile optice. Chiar dacă primele nivele sunt floare la ureche, lucrurile se complică pe măsură ce reușești să aduci cubul acolo unde trebuie. Calitatea imaginii este excelentă iar faptul că acel cub se deplasează cu viteză constant lentă poate să te scoată din starea de nervi și de stres acumulată zilnic.
  2. Polyforge – Din nou, avem de-a face cu un joc foarte, foarte simplu. Nimic de logică de data aceasta, totul se rezumă la îndemânare. Tot ce trebuie să faci este să nimerești laturile acelor forme geometrice neregulate astfel încât să treci la nivelul următor. Este un joc marca Unity care arată foarte bine și care reușește să te scape de stres din pricina muzicii liniștitoare.
  3. Home Design – Nu știu câți dintre voi că mai aduceți aminte de celebrul The Sims, însă eu unul am iubit acel joc extraordinar. Home Design este un mic joculeț care vine doar cu partea aceea de mobilare a unei case din The Sims. Cu alte cuvinte, este genul de joculeț în care poți petrece minute bune încercând să mobilezi o cameră așa cum îți place ție. Este un joc considerat relaxant pentru că, potrivit studiilor recente, 70% dintre tineri iubesc procesul de mobilare al unei locuințe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here