SHARE
probleme pentru HTC 10

HTC 10 este un dispozitiv minunat, cu o dimensiune generoasă și suficienți cai putere sub capotă. Ca toate telefoanele existente pe piață în acest moment, are destule bube, iar în cele ce urmează vom discuta despre cele mai des întâlnite 5 probleme ale acestui telefon și despre modurile în care poți să le rezolvi simplu, fără bătăi de cap. Să vedem așadar care sunt acestea 5.

Cele mai renumite 5 probleme pentru HTC 10. Iată cum să le rezolvi

  1. Tenta roz a display-ului – unele telefoane HTC 10 au o tentă rozalie a display-ului chiar din momentul în care sunt pornite pentru prima dată, în special în marginea de jos a ecranului. Nu vă faceți griji, o să dispară după o anumită perioadă de timp. Dacă trec însă luni bune și nu se vede o schimbare, luați legătura cu suportul HTC, e posibil să fie nevoie de intervenție în service.
  2. Erorile cardurilor microSD – HTC 10 are slot pentru card microSD așa că poți atașa unul și mări memoria internă mult peste cei 32 GB standard. Dacă ai probleme cu acest card care iasă singur de nebun din telefon sau se plânge de lipsa conexiunii, oprește telefonul și deschide locașul cu pricina pentru a te asigura că nu zburdă înăuntru. Dacă nu este bine fixat, apar erorile. Dacă este bine așezat la locului lui și problema persistă, formatează-l din meniul Settings. Formatează-l din telefon, nu din calculator, foarte important acest aspect.
  3. Dispariția conexiunii Wi-Fi. Dacă ai probleme cu fluctuațiile Wi-Fi, oprește și pornește antena Wi-Fi pe telefon din meniul respectiv, apoi oprește și pornește telefonul cu totul. Semnalele pe 5 GHZ pot fi mai slabe decât cele pe 2.4 GHz atunci când te îndepărtezi de router. Așadar, fii sigur că în momentul în care observi aceste fluctuații, te conectezi pe banda de 2.4 GHz.
  4. Problema bateriei. Dezactivează Boost+ pentru că aceste apps killere nu sunt necesare pe ultimele versiuni de Android și pot stoarce bateria mai mult decât să prevină descărcarea ei. De asemenea, fii atent și la aplicațiile care rulează în fundal și de care nu ai neapărată nevoie. Folosește Doze pentru a prelungi orele de funcționare pe baterie și funcția HTC Adaptive Brightness cu ajutorul căreia telefonul ajustează singur luminozitatea display-ului în funcție de lumina din cameră.
  5. Problemele Bluetooth. Problemele cu Bluetooth sunt comune pe majoritatea dispozitivelor, nu doar pe HTC 10. Dintre cele mai cunoscute probleme, amintim instabilitatea conexiunii sau imposibilitatea de a conecta anumite dispozitive la telefon. O altă problemă comună este întreruperea semnalului către căștile Bluetooth când se ascultă muzică sau când se vorbește la telefon. Dacă aceste lucruri se întâmplă repetat, reconectează căștile la al tău HTC 10. Dă-i un „forget” apoi un „pair”. Dacă tot întâmpini probleme, încearcă să ștergi partiția de cache înainte să încerci o altă reconectare. Dacă nici acum nu funcționează, trebuie să iei legătura cu suportul HTC pentru că sunt șanse să fie oarecum defect. Înainte de toate aceste operațiuni, asigură-te că dispozitivul buclucaș este complet funcțional cu alte terminale.

Articole Recomandate

Ți se pare că anumite iconițe de la aplicații sunt urâte? Iată cum poți să le sc... Din păcate, atunci când vine vorba despre gusturile oamenilor în materie de design, acestea sunt foarte diferite. Din această cauză, e posibil ca unor...
Telefonul scăpat în apă. Se mai poate repara? Iată câteva idei cu care îl poți s... Inima îți stă în loc în momentul în care telefonul îți cade în chiuvetă, veceu, cadă, piscină sau orice alt mediu în care este acoperit complet de apă...
Cum dai share location prietenilor tăi pe Android? Se întâmplă de multe ori să te afli pe o stradă sau într-o regiune ale cărei detalii în ceea ce privește adresa nu le cunoști. Să împărtășești  locați...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here