SHARE

Anul acesta CES a adus suficiente noutăți despre care am putea scrie romane întregi, însă doar câteva au fost cele cu adevărat WOW, care merită să fie un pic mai bine mediatizate. Discutăm așadar despre cele mai interesante apariții de anul acesta de la CES.

Cel mai frumos design: NVIDIA Spot – cred că IOT începe să prindă din ce în ce mai mult teren și atunci când vine vorba despre un obiect din această categorie menit să își găsească locul în casele noastre, designul contează enorm. NVIDIA Spot se montează în orice priză  și facilitează Google Assistant prin intermediul NVIDIA Shield Android TV. Acea lumină verde degajată de NVIDIA Spot este atât confortabilă cât și futuristă  și este suficient de funcțională cât să fie un concurent de seamă pentru Amazon Eco.

Cea mai mare inovație: ASUS ZenFone AR – un dispozitiv care are atât de mult potențial… ASUS ZenFone AR nu este gata de lansare pentru că softul necesită îmbunătățiri, însă îl vom avea pe piață anul acesta. Cu suport pentru Tango și Daydream, ASUS demonstrează că poate să inoveze  fără să compromită funcționalitatea, ceea ce în mare parte așteptăm cu toții de la asemenea târguri internaționale.

Cel mai interesant gadget: Lofelt Basslet – poate că sună ciudat, dar această mică brățară inteligentă este mai mult decât interesantă. De ce? Pentru că are un suboofer încorporat. Chiar dacă scenariile în care o astfel de brățară este utilă (și mulți spun că este inutilă), aceasta funcționează incredibil de bine, convertind sunetele de joasă frecvență și ajutând la o mai bună acustică atunci când ascultăm muzică la căști.

Cel mai bun telefon: Asus ZenFone 3 Zoom – cei de la ASUS au născocit acest telefon de la zero și au venit cu această variantă pentru telefoanele din gama ZenFone 3. Au renunțat la celebra cameră butucănoasă pentru doi senzori, fiecare cu o distanță focală diferită. Rezultatul este un telefon mult mai stilat dar la fel de performant. Cu acest telefon, utilizatorii pot face poze de la depărtare fără să piardă din rezoluție sau din claritate.

Cel mai bun Chromebook: ASUS Chromebook Flip C302 – se pare că cei de la ASUS sunt puși pe fapte mari chiar de la început de an. Astfel, avem una dintre cele mai importante schimbări în lumea Chromebook prin prisma ASUS Chromebook Flip C302. Acest Chromebook ce poate fi transformat în tabletă suportă din start aplicații Android din PlayStore cu toate că rulează tot ChromeOS. Nu vei fi nevoit să jonglezi cu alte artificii pentru a instala aplicații Android din celebrul Google PlayStore.

Cel mai bun Android TV: NVIDIA Shield  – NVIDIA Shield  nu este tocmai o noutate mai ales că ale sale componente interne sunt aproape identice cu cele ale generației precedente. Totuși, designul foarte frumos, update-ul de soft și integrarea Google Assistant transformă modelul de anul acesta într-un must have. În plus, această minune a primit și serviciul GeForce Now, destinat celor care vor să facă streaming online.

Articole Recomandate

Synaptics anunță primul senzor de amprentă integrat în display Synaptics este una dintre companiile de top din domeniul tehnologiei biometrice, iar zilele trecute tocmai ce-au venit cu o știre bombă: senzorul pent...
Samsung Galaxy S8/S8+ vor primi Android Oreo la finalul lunii ianuarie A trecut ceva vreme de când Samsung a lansat programul de testare Beta pentru Android 8.0 Oreo pe dispozitivele S8 și S8+. Întrebarea de bază este cân...
Fiți pe fază, vine jocul Harry Potter AR de la Niantic Labs Cei de la Niantic Labs au confirmat faptul că Harry Potter: Wizards Unite se află în dezvoltare, în timp ce au oferit câteva detalii despre acțiunea d...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here