Home Editorial Cele mai bune tablete Android pentru primul sfert din 2015 (3)

Cele mai bune tablete Android pentru primul sfert din 2015 (3)

1214
1

Iata si codasele clasamentului, insa nu va imaginati ca ar avea cine stie ce probleme de functionare sau de performanta. Doar Nexus 9 sa zicem ca ar fi o experienta dezamagitoare. Asadar, cele mai bune tablete Android, ultimele in topul nostru sunt:

  1. Nvidia Shield – desi este o tableta care nu se gaseste cu una cu doua pe piata din Romania, merita efortul sa o incercati. Este una dintre cele mai puternice tablete existente pe piata de gaming la momentul actual. Practic, nu exista joc care sa nu ruleze, care sa se blocheze, sau care sa nu poata fi instalat din cauza specificatiilor tehnice sub limita. Display-ul de 8 inch o face destul de manevrabila in timpul jocurilor si mereu am spus ca o tableta de 10 inch si peste este destul de incomoda. Procesorul este un NVIDIA TEGRA K1 dual core 2.2 ghz pe 64 biti. Dupa cum vedeti, este aproape cat un procesor de laptop mediu. Desi are doar 2 gb ddr, nu veti simti nevoia de mai mult. Stim cu totii ca atunci cand vine vorba de jocuri, nu ai nevoie de prea mult ram.
  2. Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 si 12.2 – da, ne intoarcem din nou la monopolul Samsung. Cu o densitate a pixelilor de 247 ppi, tabeta aceasta iese in evidenta cu designul imbatabil. Nu stiu ce a patit Samsung de la o perioada de vreme, insa merita nota 10 pentru designul atat al telefoanelor mobile cat si al tabletelor. Pentru versiunea de 12 inch a Samsung Galaxy Tab Pro, rezolutia este 2056 x 1600 iar bateria se apropie de ridicola cifra de 10.000 mAh.
  3. Google Nexus 9 – aceasta tableta se afla la coada clasamentului deoarece a dezamagit pe termen lung. Daca din review-uri pare o tableta de nota 10, dupa putina folosire mai indelungata iti dai seama ca nu prea merita primele pozitii. Desigur, este prima tableta din lume care a primit Android 5.0 Lollipop, insa performanta nu a dat pe spate. Dispune de un display de 8.9 inch QXGA si un procesor pe 64 de biti Nvidia Tegra K1. Chiar daca tableta a dezamagit in linii mari, ramane printre preferata amatorilor de tablete Android.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here