Home Editorial Cele mai bune tablete Android pentru primul sfert din 2015 (2)

Cele mai bune tablete Android pentru primul sfert din 2015 (2)

1160
1

Asadar, sa continuam cu cele mai bune tablete Android pentru primul sfert din 2015

  1. Samsung Galaxy Tab S 10.5 – Chiar daca la prima impresie acest articol pare unul de lauda la adresa Samsung, va sigur ca functionalitatea si performanta sunt cele care stabilesc baremul. Cine e de vina ca Samsung face niste tablete extraordinare? Avem un Sony abia pe locul 4. Asadar, Samsung Galaxy S 10.5 se afla pe locul 3 din pricina designului, indiscutabil. Nu va speriati, specificatiile tehnice sunt la locul lor, veti putea cu siguranta sa rulati aplicatii sofisticate cu minimul de lag. Aceasta tableta are un display catalogat drept printre cele mai calitative la ora actuala pe piata internationala, respectiv un Super AMOLED de 10.5 inch. Aproximativ 8000 mAh baterie si un octa-core Samsung Exynos 5 Octa, 1.9 GHz pentru varianta de top.
  2. Sony Xperia Z2 – asa cum spuneam mai sus, prima tableta ce nu apartine Samsung se afla clasata abia pe pozitia a 4-a. Designul OmniBalance aduc aceasta tableta Sony in prim plan. Grosimea este de ATENTIE, doar 6.4 mm, insa nu aceasta este pricina pentru care am incluso in acest top. Desi are niste specificatii sub tabletele Samsung, nici macar bateria nu este superioara. Cu toate acestea, este o tableta WATERPROOF si DUSTPROOF. Cu alte cuvinte daca-ti scapa in apa nu se va strica. Daca o vei folosi intr-un mediu foarte murdar precum un santier, nu se va umple de praf. Cu toate acestea, per total este o tableta excelenta cum doar Sony stie sa produca. Design si functionalitate, 2 in 1.
  3. Sony Z3 8 inch Compacta – in momentul actual tableta Sony Z3 este cea mai usoara tableta rezistenta la apa din lume. Are un display Full HD ce se remarca printr-o adancime a culorii de invidiat. Este compatibila cu Sony PS4 remote play si in acest mod, poti transforma aceasta tableta intr-un display aparte pentru PlayStation 4. Desi Z3 nu arata atat de bine ca Z4, aceasta este mai micuta si mai usor de utilizat. Daca doresti o tableta sub 10 inch care sa fie usor de transportat si de folosit, cu siguranta Z3 o sa fie alegerea perfecta. Din punct de vedere al specificatiilor, procesorul Snapdragon 801 spune totul, nu?

Continuarea articolului o gasiti aici.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here