SHARE

Panourile radiante incep sa prinda viata intr-o tara in care toata lumea este speriata de facturile tot mai mari la intretinere. Dupa Ceausescu de care oamenii se temeau mai ceva ca de urs, acestia incep sa fie terorizati de facturile ridicole la intretinere, facturi greu de suportat din pensii si salarii minime pe economie. Tot mai multi oameni incep sa faca economie inchizand sau desfiintand caloriferele din case, ceea ce nu reprezinta o alternativa prea buna pentru costurile de intretinere pe timp de iarna.

Toata lumea trebuie sa isi permita sa aiba o casa calduroasa pe timp de iarna. De ce trebuie sa ne imprumutam de fiecare data cand iesim din iarna pentru a achita factura la regie? Totul e prea scump in tara asta ca sa nu-ti pui intrebari de genul: “Dar ce alternative as avea pentru incalzirea locuintei?”. Ei bine, panourile radiante reprezinta cea mai moderna si eficienta metoda de a incalzi incaperile unei case sau ale unui apartament. Alternative sunt, exista, trebuie doar sa le le cautam si sa dorim sa le punem in aplicare.

Panourile radiante ies in evidenta prin eficienta si randament, mai ales cele cumparate de pe electricsun.ro. cand discutam despre un randament de 98%, discutam despre perfectiune. Daca mai aduc aminte si de eficienta, atunci lucrurile incep sa para ca si rezolvate. Panourile radiante cumparate de pe electricsun.ro iti vor reduce factura la energie electrica cu pana la 50% in cazul in care te bazezi pe electricitate pentru a incalzi casa.

Aceste panouri se calculeaza in functie de suprafata camerei pe care trebuie sa o incalzeasca si trebuie sa tineti cont si de faptul ca randament maxim va fi obtinut in cazul in care casa este izolata din punct de vedere termic. De fapt, cam orice solutie de incalzire ai alege, va avea pierderi intr-o casa slab izolata termic.

Partea cea mai frumoasa cu aceste panouri se rezuma la aspect dupa parerea mea. Panourile se monteaza pe perete asemenea unui televizor led sau asemenea unui tablou mai mare. Nu incurca pe nimeni si nu se impiedica nimeni de el ca de un calorifer electric. De asemenea, nu consuma oxigenul din camera si le puteti lasa pornite non stop.

Cei care mai folosesc sobite pe GPL stiu la ce ma refer… Panourile radiante au destul de multe avantaje si reprezinta o alternativa destul de moderna pentru incalzirea ambientala. S-au dus vremurile in care aveam soba de teracota la bloc. Trebuie sa fim atat moderni cat si inventivi. Trebuie sa realizam faptul ca randamentul ne va aduce bani in propriile buzunare si ne va ajuta sa economisim multi bani pe termen mediu si lung.

Articole Recomandate

Cât de mult contează prețul atunci când ai nevoie de foraje puțuri de mare adânc... Puțurile săpate la mare adâncime deși sunt mai costisitoare, aduc după sine o apă de foarte bună calitate. De asemenea, aceste foraje sunt oarecum imp...
Câți bani poți face cu o investiție în Ethereum? Investițiile în Ethereum (una dintre cele mai importante monede virtuale  din lumea crypto) sunt pe val. Chiar dacă nu discutăm despre Bitcoin, despre...
Cum trebuie să fie buchetul de trandafiri perfect? Atunci când vrei să faci impresie bună dăruind flori, cu siguranță începi să cauți într-o florărie online cel mai frumos buchet de trandafiri. De ce î...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here