Home Review Huawei P9 – pret, data lansarii, specificatii

Huawei P9 – pret, data lansarii, specificatii

2763
0

Chinezii de la Huawei au cunoscut succesul cu al lor P8, asta e clar. P8 nu este doar un telefon excelent, vine si la un pret destul de bun. Huawei P9 este de faptul un P8 la nivelul urmator si toata lumea asteapta sa vada daca va reusi sa mentina standardul de calitate dar si pretul mic. Telefonul inca nu este lansat, insa exista destule zvonuri care sa ne ajute sa ne dam seama de specificatii, pret dar si data lansarii aproximativa.

Huawei P9 – Data lansarii

P8 a fost lansat in aprilie 2015 asa ca Huawei P9 se va lansa undeva in aceeasi perioada anul ce vine. Au fost cateva speculatii care spuneau ca ar apare inainte de finalul lui 2015, insa nu s-au adeverit. Huawei au lansat Mate S si Nexus 6P in aceasta perioada, nici vorba de Huawei P9.

Huawei P9 – Pret

Pretul pentru acest telefon va fi undeva la 500$ daca ne luam dupa vechiul P8. Acesta a intrat pe piata cu un pret de referinta de 530$ si ne asteptam ca si P9 sa fie cam tot pe-acolo.

Huawei P9 – Specificatii

Bazat pe zvonurile de pana acum, P9 o sa aiba un procesor Kirin 950, un cip dezvoltat de Huawei. Din unele teste rezulta ca acest cip ar fi mai rapid de cat Exynos-ul 7420 al celor de la Samsung si din acest motiv, Huawei P9 ar putea sa devina cel mai rapid telefon din lume. Repet, e doar un zvon.

Se asteapta un display Full HD si atat pentru ca producatorul chinez a ingorat dintotdeuana tehnologia QHD. Dimensiunea acestuia va fi asemanatoare lui P8 adica 5.2 inch. De asemenea, camera Huawei P9 va avea doua lentile cu autofocus laser care va scoate poze de 16 mpx. Se asteapta pe spate un senzor de amprenta si 4 GB RAM. Cat despre baterie, se asteapta o imbunatatire semnificativa fata de P8, care are doar 2600mAh. Cam mica pentru un display 1080p.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here