Home Aplicatii Android Cele mai bune browsere Android pentru navigarea pe internet (1)

Cele mai bune browsere Android pentru navigarea pe internet (1)

1459
0

Fiecare persoana are criterii diferite in functie de care isi alege browserul de internet preferat. Unii isi doresc cel mai rapid browser, altii isi doresc un browser care sa consume cat mai putin trafic. Ei bine, iata cele mai bune browsere Android pe care le poti instala pe telefonul sau tableta ta Android.

  1. Opera: cel mai bun pentru a economisi trafic de date

“Fa mai multe online cu Opera pentru Android” este sloganul celor de la Opera. Peste 50 de milioane de instalari ale browserului pe Android in PlayStore il aduc in topul nostru. Opera are o traditie in ceea ce priveste browserele, pentru desktopuri exista de vreo 20 de ani si se pare ca are un cuvant greu de spus si in lumea Android unde aduce functii grozave.

Poti sincroniza Opera pe mai multe dispozitive cu un singur cont si functia de data-saving il separa destul de mult de celelalte browsere Android. Opera poate sa comprime clipurile video cand le privesti pe mobil asa ca se consuma mult mai putin trafic de date… Si asta fara sa altereze calitatea clipurilor. Nu este cel mai rapid browser, insa atunci cand tii la traficul de date ca la ochii din cap, nu mai stai de viteza

  1. APUS: cel mai mic ca si dimensiune de instalare

APUS este cunoscut pentru launchere mai de graba, insa acum a intrat in jocul browserelor web aduncand pe piata un browser de doar 0.6 MB. In ciuda dimensiunilor de instalare reduse, are niste functii care te vor da pe spate. Una dintre aceste functii consta in faptul ca atunci cand copiezi text de pe telefon, browserul te va intreba daca vrei sa il cauti pe net. Cand prietenul tau te intreaba “Ai vazut poza aia cu ratonul calare pe crocodil?”, vei fi un pas mai aproape de a o gasi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here