Home Diverse Corpuri de iluminat la preturi avantajoase

Corpuri de iluminat la preturi avantajoase

1576
0

Atunci cand cumparam corpuri de iluminat cautam pe cat posibil sa investim intr-o tehnologie care sa ne aduca economie in buzunare, nu? Inca din cele mai vechi timpuri, becul lasat aprins a fost dusmanul numarul unu al romanului, personaj sarac al unei piese de teatru numit scurt Romania. In cazul in care nu stiati, tehnologia LED a fost premiata cu Nobel nu demult, asa ca aceasta este calea de urmat pentru cei ce se gandesc la performanta si economie. Cam asta aduce tehnologia LED fie ca discutam despre corpuri de iluminat casnice sau industriale, economie si o lumina foarte puternica alaturi de anduranta.

Becurile LED nu se ard sau mai bine zis daca se ard, acest lucru se intampla foarte dificil si trebuie sa fie o conjunctura favorabila de factori precum caderi de tensiune sau fluctuatii de tensiune foarte agresive. Bineinteles ca se intampla foarte rar sa avem parte de asa in propriile case intrucat nu mai train in anii 80. Firmele care se ocupa de distributia curentului electric au aparatura ce protejeaza de aceste lucruri. S-a zic cu becurile cu filament, mari consumatoare de curent electric si destul de firave atat la transport cat si la anduranta. Nici nu vreau sa adun cate becuri cu filament schimbam atunci cand inca le foloseam

Gasim corpuri de iluminat la preturi avantajoase pe diversmarket.ro. Nu mai e nevoie sa mergem prin oras cautam o zi intreaga ca nebunii cele mai mici preturi pentru corpurile de iluminat cu LED. Avem la doua clickuri distanta un magazin online de unde eu unul am cumparat in trecut si am fost destul de multumit si de preturi si de transport. Daca ma intrebati exact cam cum sunt preturile fata de alte magazine, eu va asigur ca sunt cu minim 5 – 10% mai mici si daca va implicati intr-un proces complex de modernizare a casei cu siguranta o sa vedeti o mica economie in buzunar. Conteaza.

Intr-adevar, aceste corpuri cu iluminat cu LED sunt ceva mai scumpe fata de cele traditionale cu filament dar nu putem astepta ca o tehnologie noua si foarte eficienta pe termen mediu si lung sa fie si ieftina. Daca va intrebati care sunt aceste avantaje despre care va tot vorbesc, o sa le enumar in cele ce urmeaza.

Avantajele tehnologiei LED pentru corpurile de iluminat

  1. Consum foarte redus de energie
  2. Anduranta, se ard extraordinar de greu
  3. Lumina este mult mai puternica si “vie”
Previous articleSamsung Galaxy S7 – data lansarii, pret, specificatii
Next articleCele mai bune browsere Android pentru navigarea pe internet (1)
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here